Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Preču pavadzīme kokmateriāli К списку тем

Preču pavadzīme kokmateriāli
Labdien!
Palīdziet lūdzu! Vai šobrīd ir obligāti jānorāda pārvadātājs preču pavadzīmē, ja tiek piegādāti kokmateriāli. Es zvonīju uz VIDu man teicā, ka tagad nevajagot, bet man ir šaubas. Varbūt viņi nesaprata, ka mēs nodarbojamies ar kokmateriāliem.
Es pameklēju MK noteikumus, atradu 303. un 252. tie jau sen ir zaudējuši spēku.
Palīdziet lūdzu atrast īsto dokumentu, kur ir rakstīts par kokmateriālu pavadzīmēm.

Paldies jau iepriekš!
Anastasija_p
Anastasija_p 11.01.2013 10:51
50 сообщений на сайте

Ответы (6)

585.noteikumi - tur ir rakstīts par pavadzīmju noformēšanu.
Andaz
Andaz 11.01.2013 10:55
27892 сообщения на сайте
katrā ziņā - par daudz nevienā pavadzīmē norādīt nevar! Jādomā arī loģiski līdzi - ja pārvadātājs ir sveša firma, kā Jūs pēc tam "galus sadzīsiet", ja KM pazudīs - Ja nebūs norādīts pārvadātājs un paraksti par saņemšanu pārvadāšanā!
Andaz
Andaz 11.01.2013 10:57
27892 сообщения на сайте
585. noteikumos 47.1 ir rakstīts "Šajā punktā minētās preču piegādes dokumenta reģistrēšanas prasības neattiecas uz tādu dokumentu, kurš sagatavots saistībā ar koku un apaļo kokmateriālu piegādi. "

Mums problēma ir tāda, ka pārvadātājs ir precu saņēmējs un viņiem visu laiku mainās vadītāju un auto, tāpēc vadība gribētu izvairīties no pārvadātāja ieraksta...
Anastasija_p
Anastasija_p 11.01.2013 11:06
50 сообщений на сайте
Pavadzīmes izrakstīšana nav reģistrēšana. 47.1. nosaka pavadzīmju reģistru..
Andaz
Andaz 11.01.2013 11:10
27892 сообщения на сайте
lasiet I1. Speciālās prasības attaisnojuma dokumentu noformēšanā un grāmatvedības reģistru kārtošanā darījumos ar precēm
Andaz
Andaz 11.01.2013 11:10
27892 сообщения на сайте
Oj, paskatījos 35.pantu tur vairāk par preču piegādes pavadzīmi. Bet man vina grāmatvede teica, ka kokmateriāli ir specifiskā prece un tur it kā jānorāda tomēr pārvadātājs....
Anastasija_p
Anastasija_p 11.01.2013 11:12
50 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.