Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Uzmanību! К списку тем

Uzmanību!
Dārgie kolēģi!

Gribu brīdināt: ir divas Jēkabpils agrobiznesa koledžas audzēknes Lāsma un Inga , ar kurām slēdzot prakses līgumus, neaizmirstiet:

1) uzrakstīt speciālu rīkojumu, ar kuru nozīmējat viņām prakses vadītāju

2) noslēgt konfidencialitātes līgumu !!!!!!!!

Tā ir tā mācība, ko guvu es, pieņemot viņas praksē un neaizmirstiet par īpašu pieeju, lai netraumētu praktikantus, kā saka, izstrādājiet dažādas metodikas praktikantu apmācībai
Tiktak
Tiktak 25.02.2013 13:07
7 сообщений на сайте

Ответы (28)

Par cilvēku kā tādu (par veco laiku grāmaatvedi un par mūsdienu grāmatvedi).
Kā senos laikos praktikanti kārtoja arhīvus, tā joprojām arī mūsdienās praktikanti kārto arhīvus.
Aivars007
Aivars007 27.02.2013 10:13
26984 сообщения на сайте
Dinaro
Dinaro 27.02.2013 10:21
8241 сообщение на сайте
Savām, nu jau bijušajām praktikantēm uzticēju ne tikai arhīvu , bet arī pirmdokumentu ievadi programmā, atskaišu un grāmatvedības reģistru pārbaudi, nodošanu; gada pārskatu sagatavošanu, bija VID organizētā seminārā u.t.t., praktiski viss tas pats, ko daru pati, tikai ar atšķirību, ka par viņu darbu,tāpat kā, protams, par savu, atbildību nesu es. Ja neticiet man - paprasiet Cleo
Tiktak
Tiktak 27.02.2013 12:29
7 сообщений на сайте
un praktikantiem devu visus grāmatveža darbiņus tāpēc, ka man bija arī tādas prakses vietas, kur tiešām darīju darbus,kuriem neredzēju jēgu
Tiktak
Tiktak 27.02.2013 12:32
7 сообщений на сайте
....pateikšu pat vairāk, lai mani praktikanti nesēdētu bez darba, pirms prakses, sakārtoju divus mazliet vecākus datorus darbam, iegādājos licences, lai tik bērni mācās.....
Tiktak
Tiktak 27.02.2013 12:49
7 сообщений на сайте
Jā, varu apliecināt, ka vienmēr visi praktikanti, kas pie mums bija tika apmācīti kā kārtīgi topošie grāmatveži. Viņiem atlika tikai norīt to, ko viņiem lej mutītē, bet gadījās arī tādi, kas spļāva ārā.... Nu tie domājams tā arī nestrādā par grāmatvežiem.
Pati savulaik nodarbojos daudz ar praktikantiem (pa darba dienām ar praktikantiem, pa sestdienām savus darbus un teikšu- tas nav viegls darbs- pēc tam pārbaudīt visu, norādīt uz kļūdām un likt pašiem izlabot, lai tas iesēžas galviņās.
Nav un nebija nekādas īpašas metodikas darbam ar praktikantiem, bet ucināties arī neucinājos. Liku arī likumus lasīt, lai apgūst grāmatveža profesiju līdz kaulam.
Cleo
Cleo 27.02.2013 13:28
19234 сообщения на сайте
Nu tie domājams tā arī nestrādā par grāmatvežiem.
Andaz 27.02.2013 14:07
27892 сообщения на сайте
Nu tie domājams tā arī nestrādā par grāmatvežiem.
Andaz 27.02.2013 14:07
+100!
Aivars007
Aivars007 27.02.2013 16:03
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.