Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Par privātpersonu aizdevumu uzņēmumam ? К списку тем
Ответы (8)
Paldies :)) jau sāku šaubīties, man te stāsta, ka "likums pieņemts 2012.gadā, ka aizdot drīkstot tikai tās firmas, kas ar kreditēšanu nodarbojas". Man jau likās, ka muļķibas. Ko tik cilvēki neizdomā. Es jau ar, sāku nopietni apsvērt, ka esmu ko palaidusi garām.
aizdot drīkstot tikai tās firmas, kas ar kreditēšanu nodarbojas - это действительно так. Другие фирмы давать займы не имеют право. Но у вас же не фирма, а физическое лицо. А они могут давать когда хотят, сколько хотят и кому хотят

Aizdot.
Un par juridiskām personām. Vai tad, ja par aizdevumu nemaksā procentus, vai tad arī nedrīkst aizdot citai juridiskai personai ?? Nu piem., meitas uzņēmumam ? Man liekas, ka runa bija par procentu aprēķināšanu, tos tiešām drīkst tikai licencētas firmas. Es maldos ?
Un par juridiskām personām. Vai tad, ja par aizdevumu nemaksā procentus, vai tad arī nedrīkst aizdot citai juridiskai personai ?? Nu piem., meitas uzņēmumam ? Man liekas, ka runa bija par procentu aprēķināšanu, tos tiešām drīkst tikai licencētas firmas. Es maldos ?
Nu re, atradu arī likuma grozījumus, par kueriem, visticamāk gāja runa. Tie ir grozījumi Petērētāju tiesību aizsardzības likumā un attiecas uz fiziskām personām, kas sistemātiski izsniedz kredītus patērātājiem un gūst no tā peļņu. Līdz ar to, jautājums no dienas kārtības noņemts. Vētra ūdens glāzē

Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть