Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Par privātpersonu aizdevumu uzņēmumam ? К списку тем

Par privātpersonu aizdevumu uzņēmumam ?
Atļauts tāds darījums ? Summa neliela, 100 Ls, vai valdes locekļa radinieks drīkst aizdot uz neilgu laiku ? Nu dienām divām ?
Meicha
Meicha 07.03.2013 11:03
396 сообщений на сайте

Ответы (8)

Atļauts.
Ilma
Ilma 07.03.2013 11:05
30495 сообщений на сайте
Paldies :)) jau sāku šaubīties, man te stāsta, ka "likums pieņemts 2012.gadā, ka aizdot drīkstot tikai tās firmas, kas ar kreditēšanu nodarbojas". Man jau likās, ka muļķibas. Ko tik cilvēki neizdomā. Es jau ar, sāku nopietni apsvērt, ka esmu ko palaidusi garām.
Meicha
Meicha 07.03.2013 11:11
396 сообщений на сайте
aizdot drīkstot tikai tās firmas, kas ar kreditēšanu nodarbojas - это действительно так. Другие фирмы давать займы не имеют право. Но у вас же не фирма, а физическое лицо. А они могут давать когда хотят, сколько хотят и кому хотят
Albina
Albina 07.03.2013 11:18
64851 сообщение на сайте
Tas radinieks grib aizdot vai aizņemties?
Abra
Abra 07.03.2013 11:22
2292 сообщения на сайте
Aizdot.
Un par juridiskām personām. Vai tad, ja par aizdevumu nemaksā procentus, vai tad arī nedrīkst aizdot citai juridiskai personai ?? Nu piem., meitas uzņēmumam ? Man liekas, ka runa bija par procentu aprēķināšanu, tos tiešām drīkst tikai licencētas firmas. Es maldos ?
Meicha
Meicha 07.03.2013 11:26
396 сообщений на сайте
Radinieks aizdot var. Un ,manuprāt, jurid.personavar aizdot jurid.personaiarī ar procentiem.
Abra
Abra 07.03.2013 11:33
2292 сообщения на сайте
Nu re, atradu arī likuma grozījumus, par kueriem, visticamāk gāja runa. Tie ir grozījumi Petērētāju tiesību aizsardzības likumā un attiecas uz fiziskām personām, kas sistemātiski izsniedz kredītus patērātājiem un gūst no tā peļņu. Līdz ar to, jautājums no dienas kārtības noņemts. Vētra ūdens glāzē
Meicha
Meicha 07.03.2013 11:54
396 сообщений на сайте
Vētra ūdens glāzē.

Tieši tā.
Ilma
Ilma 07.03.2013 12:59
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.