Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
HELP! Годовая декларация! К списку тем
Offtop 19.03.2013 14:46
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Ответы (18)
Japaina 19.03.2013 14:52
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Jāalgo grāmatvedis, nevis "jābičo" forumā zināšanas, kuru nav.
Tad ir darbs, par kuru ir arī jāsamaksā.
Tad ir darbs, par kuru ir arī jāsamaksā.
Tas ir darbs, par kuru ir arī jāsamaksā.
Paldies pal PALĪDZĪBU! Es pajautāju tikai no kā sākt. Pati visu aizpildīšu un gan atradīšu. Bez Jūsu komentāriem. Ja negribat-tad nevajag atbildi rakstīt un tērēt SAVU laiku,
Offtop 19.03.2013 21:02
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Спасибо!
Offtop 19.03.2013 21:02
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Paldies pal PALĪDZĪBU! Es pajautāju tikai no kā sākt. Pati visu aizpildīšu un gan atradīšu. Bez Jūsu komentāriem. Ja negribat-tad nevajag atbildi rakstīt un tērēt SAVU laiku,
Ja nezinat no kā sākt - sāciet ar normatīvo aktu meklēšanu.
Lai veicas!
Es vienmēr atradīšu laiku, lai atbildētu tādām kā Jums, jo mani personīgi aizskar un tracina tāda attieksme pret nopietnām lietām.
Āmen!
А потом обратитесь к знающему бухгалтеру. Это тоже значительно облегчит Вам жизнь и поможет сэкономить на штрафах.
Спасибо. Все сделали.
Offtop 21.03.2013 10:25
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Ja nezinat no kā sākt - sāciet ar normatīvo aktu meklēšanu.
Lai veicas!
Es vienmēr atradīšu laiku, lai atbildētu tādām kā Jums, jo mani personīgi aizskar un tracina tāda attieksme pret nopietnām lietām.
Āmen!
Viss jau ir atrasts un izdarīts! Un bez jebkādas naudas.Irlabi cilvēki, kuri pat naudu nepaņēma, jo darbs neliels kā izradās. Vajadzēja tikai saprast 1 reizi. un VISS!!!
Offtop 21.03.2013 10:28
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Да декларацию заполнить дело нехитрое. Вот цифры подготовить для той самой декларации уже сложнее. Сомневаюсь, что мама-самозанятая-парикмахер, самостоятельно в течение года вела правильный учет.
Хотя все в этой жизни бывает...
Хотя все в этой жизни бывает...
Principā man arī- vienreiz ierādīja, un tagad matus griežu pati. Un bez jebkādas naudas.
Pati sev? un kā ar pakausi?
Principā man arī- vienreiz ierādīja, un tagad matus griežu pati. Un bez jebkādas naudas.
Pati sev? un kā ar pakausi?
karē jau var , nu tā kaut kā:)
Ludmila - sāciet raut arī zobus.
Vienreiz ierādīs - un uz priekšu!
Zobi pakausī neaug.
Pirmo klienti ņemot to pašu offtop-u.
Ja arī izrausiet nepareizo zobu - nekāda skāde. Gan jau kāds ierādīs arī pareizo.
Vienreiz ierādīs - un uz priekšu!
Zobi pakausī neaug.
Pirmo klienti ņemot to pašu offtop-u.
Ja arī izrausiet nepareizo zobu - nekāda skāde. Gan jau kāds ierādīs arī pareizo.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть