Да я просто хлеб покупаю, без словесных экзерсиссов.
Nu, rau - tieši tāpat, kā visi citi,
t.sk arī personīgi es.
Savukārt, jebkuram sakarīgi smadzeņot spējīgam ( !!! ) indivīdam diez vai varētu ienākt prātā "stulbings" attiecināt uz citiem savu privāto "izpratni" par jebko, gluži nepamatoti uzskatot / uzdodot to par "spīdošas ironijas экзерсисс-iem". Va' ne?
Izteiksmes veids / tā izvēle atbilstoši attiecīgajiem diskisijas būtības (primāri), formāta (sekundāri) un taml. kritērijiem ir katra indivīda ekskluzīvi privāta kompetence, neapšaubāmi un elementāri pašsaprotami. Va' ne?
Vienlaikus, arī - akcentēt ( t.i. - tendenciozi "izcelt" un "spīdoši iriniski apsiekalot" ) kādu "atsevišķi ņemtu" izteiksmes veidu kā iedomāti "primāru", attiecībā pret patiesi primāro tēmas būtību (to truli neizprotot, vai pat apzināti ignorējot), ir vismaz nožēlojami pastulbi. Vai, arī - apzināti kretīniski: ja tas tiek darīts mērķtiecīgi, lai iespējami "devalvētu" tēmas būtību. Va' ne?
Ir sacīts: "Nespēja saprast / pieņemt jebko ir TIKAI un VIENĪGI nesapratēja / nepieņēmēja problēma un atbildība, NEVIS - nesaprastās / nepieņemtās informācijas / viedokļa (vai, pat - to paudēja) rūpe". Absolūti patiesi un 100% loģiski, neapšaubāmi. Va' ne?
Jautājums "uz aizbēršanos" tiem šajā "Forumā" diskutējošajiem personāžiem, kuriem vēl ir saglabājušās loģiskās domāšanas iemaņas: cik gan neattaisnojami daudz ļoti būtisku ( īpaši jau - Grāmatvežu "cunftes" dramatiski sagrautajai profesionālajai reputācijai "arhi" būtisku!!! ) diskisiju tēmu ir "norakts" tikai tāpēc vien, ka tās skaitās "tabu tēmas", vai arī kādam no īpatņiem, kuri pārstāv intelektuāli aprobežotu "kritisko masu", nav izrādījies subjektīvi pa prātam / pa sajēgas "fiškai" tāds izteksmes veids, kurā "опять слишком многАбукв" vai "словесных экзерсиссов"?
Bet, nu - tās jau gan nav personīgi manas problēmas / atbildība, tak' jau: "ne mans cūklops, ne mani kultūraugi".