Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

maksājumi ar karti К списку тем

maksājumi ar karti
Direktoram ir firmas konta kredītkarte(tas ir pieejama visa firmas nauda), kā kontē pirkumus ar šādu karti?

D7xxx K2620 vai tam tomēr ir jāiet caur 2380 norēķinu personu.

It kā neloģiski caur 2380, ja tā būtu kāda atsevišķa karte, ko izmantotu norēķinu persona.
Sibylla
Sibylla 29.09.2004 13:44
1499 сообщений на сайте

Ответы (4)

Jāgrāmato caur 2380, jo kamer jūs nesaņemāt attaisnojuma dokumentu par pirkumu, jums nav pamatojuma grāmatot uz izdevumiem.
Klepa
Klepa 29.09.2004 14:55
6783 сообщения на сайте
Bet čeku par pirkumu es saņemu tajā pat dienā, un man liekas, ka man viņš būtu jāliek pie bankas dokumentiem, jo darījums man parādās bankas izdrukā pirkums SiA XXXX.

Mani mulsina tas, ka norēķinu personai es pirms darījuma izsniedzu avansu, vai pēc naudu apmaiņā pret attaisnojuma dokumentiem. Bet šeit ir maksāts no tā paša konta no kura maksāju es caur internetbanku, tad ar ko šie darījumi atšķiras?
Sibylla
Sibylla 29.09.2004 15:32
1499 сообщений на сайте
Sava avansa atskaitē norēķinu persona vienkārši uzraks†is ka nauda saņemta no bankas.
Klepa
Klepa 29.09.2004 16:35
6783 сообщения на сайте
paldies:)))
Sibylla
Sibylla 29.09.2004 16:46
1499 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.