Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Lūgums tiem, kam ir konts Privatbankā К списку тем
Lūgums tiem, kam ir konts Privatbankā
Es jau te vairākās vietās lūdzu.
Būtu milzīgi pateicīgs, ja kāds varētu veikt pārskaitījumu no sava Privatbank konta uz manējo (vēlams 135 Ls), jo banka nestrādā līdz 2. aprīlim.
Lai nebūtu jāsatraucas, nedaudz lielāku summu esmu ar mieru piegādāt jums skaidrā naudā. Varu veikt arī pārskaitījumu.
Paldies!
Ответы (43)
Paldies par, hm, atbalstu, Japaina, man jau sāk zust ticība cilvēcībai. Pavicināt konfektīti un tad atņemt!
Manuprāt, Eup, pilnīgi normāli, ka cilvēki šajos laikos neuzticas. Lai arī summa nav ļoti liela, bet tomēr reāla nauda. Un protams, Privat banka ir salīdzinoši maza banka un tajā konts ir tikai mazam skaitam cilvēku.
Un kāda tur ir internetbankas izdruka - pasaules šausmas!
Manuprāt, Eup, pilnīgi normāli, ka cilvēki šajos laikos neuzticas. Lai arī summa nav ļoti liela, bet tomēr reāla nauda. Un protams, Privat banka ir salīdzinoši maza banka un tajā konts ir tikai mazam skaitam cilvēku.
Es esmu ar mieru uzņemties visu risku, naudu vajadzētu pārskaitīt tikai pēc tās ienākšanas pārskaitītāja bankā, kādi vēl varētu būt riski? Ka es varbūt esmu Mossad aģents un vēlāk šo pārskaitījumu varēs sasaistīt ar līdzdalību Ūlofa Palmes slepkavībā??
Tajā bankā nevienam sakarīgam cilvēkam konts nav.
Ja izrādītos, ka man tur ir konts, pēc tā, ka cilvis palielījās ar savām angļu valodas zināšanām (kas manā skatījumā ir pliekani un stulbi), es viņam vairs nepalīdzētu.
Es varbūt zinu vēl kādas trīs svešvalodas, bet tāpēc "nespīdu" ar tām bez vajadzības.
Kārklu anglis! Fui!
Paldies par, hm, atbalstu, Japaina, man jau sāk zust ticība cilvēcībai. Pavicināt konfektīti un tad atņemt!
Nāksies sūkāt pašam savu bombonku!
Un labi, ka tā!
Suck, darling, suck! As more, as better for you!
Aivar, patiesībā man uz mēles, t.i., pirkstu galos bija tā vietā uzrakstīt "Fy fan!', taču sapratu, ka manas spalvas šeit nenovērtēs!
Es esmu ar mieru uzņemties visu risku, naudu vajadzētu pārskaitīt tikai pēc tās ienākšanas pārskaitītāja bankā, kādi vēl varētu būt riski? Ka es varbūt esmu Mossad aģents un vēlāk šo pārskaitījumu varēs sasaistīt ar līdzdalību Ūlofa Palmes slepkavībā??
Tad normāli arī varējāt paskaidrot un uzrakstīt savu piedāvājumu. Tas ka Jūs pats(i) pret savām finansēm izturieties vieglprātīgi neko labu par Jums neliecina. Tāpēc arī lūgumu un priekšlikumu varējāt pamatoti un sakarīgi uzrakstīt.
Tad normāli arī varējāt paskaidrot un uzrakstīt savu piedāvājumu. Tas ka Jūs pats(i) pret savām finansēm izturieties vieglprātīgi neko labu par Jums neliecina. Tāpēc arī lūgumu un priekšlikumu varējāt pamatoti un sakarīgi uzrakstīt.
Jums taisnība, acīmredzot kaut kas nav kārtībā, ja kāds pie maniem ierakstiem cītīgi liek mīnusiņus.
Nu ko, būs jāmēģina vēl vienā vietā, un es bridinu, tas atkal būšu es!
Par to vieglprātibu, Man viss bija izrēķināts, piektdien nauda iekšā un nauda ārā, tas, ka es nenofiksēju, ka tā nebūs parastā, bet Lielā piektdiena, nu jā, te jums skaidri redzami attālinātās strādāšanas mīnusi, kad telpa un laiks relativizējas.
Jā , Lielā Piektdiena tieši piektdienā šajā gadsimtā iekrīt pirmo reizi. Kam negadās....
Nezinu par Jūsu banku, bet, ja banka nestrādā onlainā cauru diennakti 7 dienas nedēļā, tad jau nu ar obligātiem pārskaitījumiem noteiktos datumos vai "piektdienās" jau nu īpaši jāuzmanās, no rīta pamostoties jāatcerās un vakarā gulēt ejot jāpiedomā. Bet uzņēmuma vadītājam jau nu plānotājam vai kalendāram vajadzētu būt pa rokai...
Paldies, Stradniex, ka Jūs ar savu jauko komentāru noturat tēmu virsotnē. Starp citu, nu vairs tikai 75 Ls ir vajadzīgi.
Bet šodien dažas bankas strādā, kā , piemēram SEB banka - no kuras var veikt pārskaitījumu uz sev nepieciešamo kontu. No rīta iemaksā, vakarpusē jau nauda Privatbankas kontā.
Bet šodien dažas bankas strādā, kā , piemēram SEB banka - no kuras var veikt pārskaitījumu uz sev nepieciešamo kontu. No rīta iemaksā, vakarpusē jau nauda Privatbankas kontā.
Ничего подобного- платеж может идти 3 дня! Особенно в праздники- уже были прецеденты.
И вообще, речь шла не о выборе банка, а о конкретной услуге!
Tad jautājums speciālistiem, vai tad ir iespējams, ka nauda kontā no pārskaitījuma parādās bez bankas darbinieka apstiprinājuma? Ja pārskaitījums ir bankas iekšienē, tad jā, bet no citas bankas Privatbankā man nekad nauda nav parādījusies, kad viņiem ir brīvdiena.
Un vispār, kad jautā, piem., Swedbankai par pārskaitījuma ātrumu, viņi saka, ka nosūta dokumentus uz citām bankām 2x dienā. Nosūta, t.i., kāds otrā pusē tos saņem vai vismaz akceptē, ne tā?
Sava banka parskaitijums ir loti atrs, bet starp bankam bija gadijumi, kad nauda kavejas, kaut vini apgalvo ka parskaita 2-reiz diena. Ieveroju ka Swed-Seb atri viss notiek, bet Swed- Danske - neeeee. No ka tas ir atkarigs - tiesam nezinu.
Viņi stāstīja, ka starp Swed-Seb ir kaut kāda īpaša vienošanās.
Swed-Seb
У меня на следующий день деньги приходят обычно.
по моим наблюдениям (работаю со сведом, цитеделе, данске)
если перечислить до 14-00, то придут в тот же день, если перечисление в пятницу после 14-00 , то придут на счет в первый рабочий день к 11-00 утра
Ar SEB un SWED ir tā. Tā nauda , kura tiek ieskaitīta līdz 9:00, otras bankas kontā būs ap 11:00.Tā nauda kura tiek ieskaitīta no 9:00 līdz 14:00 tiks ieskaitīta līdz 16:00. Klīrings ir 2 reizes dienā 9:00 un 14.00. Un aptuveni divu stundu laikā ienāk nauda. Pēc 14:00 ieskaitītā nauda tiks ieskaitīta otrā kontā ap 11:00 nākošajā dienā. Pārējās bankās tas notiek ilgāk. Arī es esmu lasījis, ka SEB un SWED ir savstarpēja vienošanās.
Aivareno raksta pareizi.
Starpbanku klīrings Latvijā patiešām notiek tikai darbdienās 2 reizes dienā - no rīta un pēcpusdienā.
Taču, cikos nauda būs klienta kontā, tas atkarīgs no vairākiem faktoriem, tajā skaitā arī cilvēciskais faktors ir jāņem vērā.
Ir bankas, kurās ienākošie maksājumi tiek apstrādāti "ar roku", tāpēc arī ir minētās kavēšanās.
Protams, vislabāk attīstītā Latvijā ir Swedbank internetbanka. Seb daudz neatpaliek.
Bet ir arī tādas, kuras ir "ar cirvi taisītas" - piemēram, GE Money banka.
Ar šo banku bija tāds gadījums - cilvēks Rīgā iemaksāja savā kontā skaidru naudu darba dienā no rīta, vakarā, aizbraucis uz citu pilsētu, pie bankomāta to naudu izņemt nevarēja, jo kontā šīs naudas joprojām nebija.
Jāzina tomēr, ar kādu banku saistīties.
Bet gan jau katram cilvēkam ir kāds iemesls, kāpēc viņam konts tajā, bet ne citā bankā.
Закрыть
Краткое описание нарушения