Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Prece noliktavai nopirkta mazumtirdzniecībā К списку тем
Prece noliktavai nopirkta mazumtirdzniecībā
Labdien!
Parasti preces iepērkam ar pārskaitījumu pretī saņemot PPR un problēmas nerodas. Šoreiz netipisks darījums, tādēļ būšū pateicīga, ja bez liekām anotācijām, pateiksiet priekšā. Iegādājāmies preci (cukuru) mazumtirdzniecībā saņemot pretī čeku, vai es drīkstu šādu preci laist noliktavā un tirgot tālāk mazumtirdzniecībā?
Ответы (8)
(14) Nodokļu maksātāji vairumtirdzniecībā veic tikai bezskaidras naudas norēķinus (to skaitā ar maksājumu kartēm).
Nelaidiet gan to preci noliktavā iekšā, lai tā prece iet savu ceļu.
Iedzīvosities nepatikšanās.
Paldies!
Ai, kā likumdošana traucē uzņēmējdarbību.
Mazumtirdzniecība ir atdalīta no vairumtirdzniecības. Visam sava vieta! Normālā situācijā preces vairumā maksā lētāk, bet Latvija ir fenomenāla valsts un tādēļ te dažreiz notiek brīnumi......
Kā negrāmatvede lasu un nesaprotu, vai tad mazumtirdzniecībai drīkst preci iepirkt uz čeka, ja tas nav ražotājs?
Kā negrāmatvede lasu un nesaprotu, vai tad mazumtirdzniecībai drīkst preci iepirkt uz čeka, ja tas nav ražotājs?
Vai tad es rakstīju, ka tā drīkst?
Aktualizēju tēmu. Kāds īsti ir iemesls, kādēļ var sanākt nepatikšanas, ja preces mazumtirdzniecībai iepērk ar čeku? Pieņemot, ka maksā ar karti, un čekā ir norādīti visi nepieciešamie rekvizīti. Jautāju, jo man vienā uzņēmumā tieši uz Valentīndienu bija sataisījuši komplektiņus, kosmētikai piesaiņojot klāt končas
Закрыть
Краткое описание нарушения