Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
2011gada rēķina labošana К списку тем
Zhanetta 30.05.2013 13:55
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Ответы (12)
Rēķins ir par veiktiem celtniecības darbiem.
Zhanetta 30.05.2013 15:09
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Pie tam rēķins ir izrakstīts saskaņā ar līgumu, kurš ir noslēgts 2010.gadā.
Zhanetta 30.05.2013 15:17
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Vai par 2011 un 2012 gada nebija SALīDZINAŠANAS aktu? Tad viņi nezināja par to ka esat paradnieki?
Solludmila 30.05.2013 15:24
129 сообщений на сайте
129 сообщений на сайте
Akts par darbiem tika parakstīs 2013g kaut gan darbi tika nodoti 2011g un ari akts tika iedots kopā ar rēķinu, uz pavadvēstules mūsu eksemplāra ir paraksts par saņemšanu! Kompānija apzināti neiegrāmatoja tos rēķinus un aktus, jo acīmredzot plānoja pēdējās summas nemaksāt! Pēc loģikas, protams, grāmatvedei 2011 gadā tie rēķini tad bija jāanulē un jāveic labojumi PVN deklarācijā pirms gada pārskata sastādīšanas, bet nez kādēļ tas netika darīts!
Zhanetta 31.05.2013 09:34
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Ну извините, если акт подписан в 2013 году, то и работы считаются выполненными в 2013 году. Надо было в 2011 году выяснять отношения, почему этот акт не подписывался и почему у вас дебитор, а у кредитора вообще нет никаких данных по этой услуге.
EX-Grāmatvedes nolaidība.... Tā dažreiz gadās, ja nekontrolē katru grāmatvedes soli un ir pārliecība, ka viņa ir zinošs cilvēks, kuru pie tam regulāri esmu sūtījusi uz dažādiem semināriem, lai viņa pilnveidotu zināšanas! Kad pirms pusgada sapratu, ka nav labi, pati beidzu grāmatvedības kursus un pati sāku kārtot grāmatvedību, tagad visu laiku peld augšā visādas kļūdas, kuras laboju! Un nemitīgi sev uzdodu jautājumu, par ko es ex-grāmatvedei visu laiku esmu maksājusi algu!?
Sazvanījos ar VID un noskaidroju kā man rīkoties šajā situācijā - anulēšu 2011.g.izrakstītos rēķinus un izrakstīšu tos par jaunu ar 2013gadu, iesniedzot 2013 gada pārskatu būs man korekcijas pie 2011 un 2012gada pārskatiem!
Sazvanījos ar VID un noskaidroju kā man rīkoties šajā situācijā - anulēšu 2011.g.izrakstītos rēķinus un izrakstīšu tos par jaunu ar 2013gadu, iesniedzot 2013 gada pārskatu būs man korekcijas pie 2011 un 2012gada pārskatiem!
Zhanetta 31.05.2013 10:11
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Может и не так уж виновата ex-grāmatvede, в акте написано: если до даты ХХХХ не получен ответ, то долг считается подтвержденным в одностороннем порядке. А со стороны получателя услуги тоже может быть свой интерес- без лишних долгов ГП красивее выглядит,а если в банк надо отдавать, тогда и сомнений нет.
vienmēr tās ex-grāmatvedes pie visa vainīgas.... viņas dēļ ziema šogad tik gara, pagājušogad vasara tik auksta...
Kāpēc daudzi tik saasināti uztver kritiku,kas nav adresēta viņam, bet ir par citu cilvēku?
Zhanetta 31.05.2013 15:07
58 сообщений на сайте
58 сообщений на сайте
Kāpēc daudzi tik saasināti uztver kritiku,kas nav adresēta viņam, bet ir par citu cilvēku?
Очень часто критика слишком субъективна и необоснована, в бух.учете не все так просто, типа цифры по счетам раскидать.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть