Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Система электронного декларирования (EDS)
Profesiju kodi К списку тем
Ответы (27)
Vai tad neparādās profesijas nosaukums pēc kodiem?
Man vakar ļoti skaisti, ievadot kodu, parādījās profesijas nosaukums un ļāva bez pretenzijām saglabāt un jau arī nosūtīt
Man vakar ļoti skaisti, ievadot kodu, parādījās profesijas nosaukums un ļāva bez pretenzijām saglabāt un jau arī nosūtīt
Dinaro 27.06.2013 09:42
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Значит нет такого кода в новом варианте классификатора, делайте еще одну попытку.
Sof_b 27.06.2013 09:45
1927 сообщений на сайте
1927 сообщений на сайте
Man arī parādās nosaukums pēc koda.Itkā viss OK!
Es vēl lieku kodu-11,ka pieņemts,bet varbūt nevajaga?
Es vēl lieku kodu-11,ka pieņemts,bet varbūt nevajaga?
Jāliek kods PM un datums: 01.07.2013
Dinaro 27.06.2013 09:57
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Dinaro 27.06.2013 10:11
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Tikai šodien vairs nav koda PM. EDS sistēma vēl neesot gatava pieņemt šīs atskaites.
Код появляется, если выбираешь дату 1 июля.
Jāliek kods PM un datums: 01.07.2013
Dinaro 27.06.2013 10:30
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Vai es pareizi saprotu, ka atskaite jāsniedz par visiem darbiniekiem, kas ir darba attiecībās uz 1.jūliju? Vakar iesniedzu vienam uzņēmumam un šodien man zvanīja no VID kāpēc es to esmu darījusi, ka nevajag, lai sniedzu precizēto tukšu atskaiti. Vai es sāku jukt prātā vai VID? Jāsniedzot tikai tad, ja darbiniekam mainās profesija.
2013.gada 1.jūlijā stāsies spēkā arī noteikumu 43.2punkts, atbilstoši kuram darba devējs (tai skaitā mikrouzņēmumu nodokļa maksātājs), arī darba ņēmējam, kurš līdz 2013.gada30.jūnijam ir reģistrēts Valsts ieņēmumu dienestā, ja darba ņēmējs līdz 2013.gada1.jūlijam nav zaudējis darba ņēmēja statusu, darba devēja ziņojumā norāda ziņas par darba ņēmēja profesijas (aroda, amata, specialitātes) kodu atbilstoši Profesiju klasifikatoram.
Šajā gadījumā darba devējs, aizpildot ziņas par darba ņēmējiem (noteikumu 1.pielikums), 5.ailē norāda ziņu kodu PM - darba ņēmēja profesijas (aroda, amata, specialitātes) maiņa, kā izmaiņu datumu 4.ailē norādot 2013.gada1.jūliju, un 7.ailē - profesijas (aroda, amata, specialitātes) kodu.
Šajā gadījumā darba devējs, aizpildot ziņas par darba ņēmējiem (noteikumu 1.pielikums), 5.ailē norāda ziņu kodu PM - darba ņēmēja profesijas (aroda, amata, specialitātes) maiņa, kā izmaiņu datumu 4.ailē norādot 2013.gada1.jūliju, un 7.ailē - profesijas (aroda, amata, specialitātes) kodu.
Japaina 27.06.2013 10:54
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Es to tā arī sapratu, bet ko tad lai daru, ja VID darbiniece nebija pārliecināma, minēju gan 95.not viņa izlikās, ka to vispār nedzird. Raudāt gribas! Tikko zvanīju uz 1898 un teica, ka lai nereaģēju uz to VIDU,(reģionālo) jo tur muļķības runā! Ko tas man dod, ja no rīta jau garastāvoklis sabojāts.
Bet jūnija mēnesis jau vēl nav beidzies.
Japaina 27.06.2013 11:15
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Отчёт за работающих по состоянию на 30 июня надо готовить с указанием даты 01.07.2013 и кодом PM. Этот отчёт в отличие от последующих по указанию VID надо сдать в июле до той даты, которая установлена ВАашей фирме, как срок уплаты VSAOI.
Консультант по ЭДС мне сказала, что раньше чем1 июля вы сдать отчет не имеете возможности.
Кто-нибудь уже сдал ?
Кто-нибудь уже сдал ?
Avt 27.06.2013 11:28
816 сообщений на сайте
816 сообщений на сайте
Tieši tā! neskrieniem vilcienam pa priekšu!
Nevienu atskaiti nevar iesniegt agrāk, nekā to paredzēts I(iepriekšējā mēnesī).
Zinu, bet vakar iesniedzu 4 uzņēmumiem un pieņēma bez problēmām ar datumu 01.07.2013 un PM kodu, šodien vairs nevar iesniegt, cik sapratu. Runa jau par to, ka man tā VID darbiniece skaidroja, ka nav vispār jāsniedz, un kāpēc tad man mainījusies profesija tiem 2 valdes locekļiem (it kā iepriekš viņi būtu bijuši strādnieki vai grāmatveži) un par 95.not viņa nebija dzirdējusi, it kā tie attiektos tikai uz mums, ne VIDu! Nu kā parasti - cik VID KACu, tik viedokļu
Godīgi sakot, tiešām nesaprotu, kāpēc jāskrien vilcienam pa priekšu. Kāds var saslimt u.t.t.
Japaina 27.06.2013 11:45
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Godīgi sakot, tiešām nesaprotu, kāpēc jāskrien vilcienam pa priekšu. Kāds var saslimt u.t.t.
un projām aiziet...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть