Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Zaudējumi no valūtas konvertācijas К списку тем
Zaudējumi no valūtas konvertācijas
Sakiet, lūdzu kā var aprēķināt zaudējumus no valūtas kursa svārstībām?
Ja man ir 1000 SEK tie man ir jāpārvērš Ls un Ls man jāmaina uz Eur, Cik es šajā gadījumā zaudēšu vai iegūšu? Kā to aprēķināt? Kursu varat izdomāt, man vajag tikai skaitlisku piemēru.
Paldies!
Ответы (6)
1000x0.0808=80.80 Ls:0.702804=114.97Eur
Paldies, Naudu konvertēt es māku man nav skaidrs kur rodas tie zaudējumi un kā viņus dabūt?
Lulasevi Jums aprēķināja pēc Latvijas bankas kursa, bet zaudējumi vai peļņa Jums rodas, jo bankas pelna naudu ar valūtas tirgošanu un tām ir cits kurss.
Ja es pareizi sapratu, tad šodien man ir 80.80Ls un 114.97 Eur, bet rīt, kurss būs cits un man būs piemēram vairs tikai 70 Ls un tad mani zaudējumi būs 10.80 Ls un 14 Eur? Ja man vajag aprēķināt zaudējumus uz 05.07. Tad man no janvāra viss jāpārkonvertē un tā es aprēķināšu zaud?
Kapēc viss jāpārkontē no janvāra?
Фактическая курсовая разница появляется на момент оплаты выставленного инвойса, т.е. разница между выставленной суммой и фактически полученной, учитывается как курсовая разница.
Закрыть
Краткое описание нарушения