Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Система электронного декларирования (EDS)

Noraidits Zinojums par VSAOI, IIN un riska nodevu EDS К списку тем

Noraidits Zinojums par VSAOI, IIN un riska nodevu EDS
Iesiedzu EDS parasto algu atskaiti, tikai soreiz vienam darbiniekam tika precizeti ienakumi ar "-" ziimi. Precizetaa summa ir lielaaka nekaa par menesi aprekinataa alga. Atskaite ir noraidita ar pazinojumu,ka nepamatoti samazinati ienakumi. Parasti tadu pazinojumu izmet,kad tiek samazinata alga,labojot atskaiti,jo darba ienakumu samazinat nedrikst, bet jaunajaa atskaitee par Juliju, uzradits precizejums,kapec atskaite noraidita?
Livucis
Livucis 19.08.2013 10:41
505 сообщений на сайте

Ответы (6)

Arī stundas par 06. vajag precizēt.
Rohan
Rohan 19.08.2013 11:07
497 сообщений на сайте
Так почитайте kapec atskaite noraidita.Они же всегда это пишут в пояснении.
Albina
Albina 19.08.2013 11:09
64739 сообщений на сайте
Es jau rakstiju,ka minetais iemesls ir nepamatoti samazinats darba ienakums, bet tekosaja menesii tacu drikst koriget ienakumu par ieprieksejiem menesiem?
Livucis
Livucis 19.08.2013 11:12
505 сообщений на сайте
Var precizēt iepriekšējo mēnešu atskaites
Palasiet noteikumus
Dinaro
Dinaro 19.08.2013 11:22
8241 сообщение на сайте
Jaaaa,es jau precizeju,tapec jautaju,kapec precizejums ir noraidits ar zinu,ka nepamatoti samazinata darba alga.
Ok,es sazvaniju VID, meginasu velreiz....
Livucis
Livucis 19.08.2013 11:26
505 сообщений на сайте
Tāpēc arī izmeta, ka samazinājums nedrīkst būt lielāks par šajā mēnesī aprēķināto summu
Mu-maija
Mu-maija 19.08.2013 11:40
15884 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.