Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
revers avanss К списку тем
Ответы (5)
Turpinot tēmu.
Tikko zvanīja no VID un ieteica reversā PVN avansus tomēr ziņot uzreiz, kad samaksāts. Jo viņiem "vieglāk izsekot".
Lasīju likumu un metodiku krustu- šķērsu, tiešā tekstā nav pateikts, kā jāziņo reversais PVN.
Man ērtāk noziņot, kad darbs padarīts un saņemts rēķins, kā visus maksātos avansus.
Tikko zvanīja no VID un ieteica reversā PVN avansus tomēr ziņot uzreiz, kad samaksāts. Jo viņiem "vieglāk izsekot".
Lasīju likumu un metodiku krustu- šķērsu, tiešā tekstā nav pateikts, kā jāziņo reversais PVN.
Man ērtāk noziņot, kad darbs padarīts un saņemts rēķins, kā visus maksātos avansus.
Dora36 18.09.2013 14:13
351 сообщение на сайте
351 сообщение на сайте
Varbūt 50. + 55/64 rindas, kurās rakstīts- saņemts atpakaļ
avanss, tad jau tur var likt pārskaitīto avansu.
avanss, tad jau tur var likt pārskaitīto avansu.
Turpinot tēmu.
Man arī labāk patīk reversajos darījumos avansu nedeklarēt, bet tā tomēr nevar. Otra puse, kas avansu iemaksā, nodeklarē VIDam, viņi redz un zvana un jātaisa precizētā deklarācija. Mums tas darījums ievilcies 3 mēnešos vai vēl ilgāk un tagad no katra mēneša izrakstītā rēķina atskaitu nost daļu no avansa un vēl pirms deklarācijas iesniegšanas salīdzinu ar klienta uzņēmuma grāmatvedi šos ciparus. Nu katrā gadījumā ķēpa nevajadzīga, jo budžetā maksājamo PVN neiespaido. Tajā pašā laikā nostrādāto stundu skaitu darbiniekiem ar uzņēmuma mēneša apgrozījumu gan viņi grib salīdzināt. Nu būvniekiem jau ir sava specifika.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть