Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Avansa norēķina obligātie rekvizīti К списку тем

Avansa norēķina obligātie rekvizīti
Labdien,
vai kāds var pateikt kuros MK noteikumos ir atrunāts kādiem rekvizītiem jābut avansu norēķinā? Nekādīgi nevaru atrast.
Jau ieriekš paldies par atbildēm.
R0b4ik
R0b4ik 06.09.2013 08:09
40 сообщений на сайте

Ответы (6)

Attaisnojuma dokumentu rekvizīti un informācija - 585. noteik. 8.p un t.t.
Mu-maija
Mu-maija 06.09.2013 08:46
15895 сообщений на сайте
Paldies par informāciju, bet tur diemžēl nav nekas aprakstīts par pašu avansa norēķinu, kā piemēram tas ir 584. noteikumos par orderiem, kuros ir precīzi uzskaitīt visi rekvizīti. Domāju, ka līdzigi noteikumi ir arī avansu norēķiniem.
Attaisnojuma dokuments šajā gadījuma ir nevis pats avansa norēķins, bet tam pievienotie EKA čeki vai nodokļa rēķini uz kuriem arī attiecās šis 8.p
Vai es pareizi saprotu tad, ka avansu norēķinam var būt brīva forma?
P.S.
To, ka pastāv kopīgi noteikumi par hronoloģiskumu, grāmatojumiem es saprotu.
R0b4ik
R0b4ik 06.09.2013 09:55
40 сообщений на сайте
585.noteikumos 8.p utt. jau viss ir pateikts. Tas, ko tautā sauc par avansa norēķinu, šeit ir smalki nosaukts par "Attaisnojuma dokumentu, kas sagatavots saistībā ar skaidrās vai bezskaidrās naudas avansa izlietojumu vai darbinieka izdevumu atlīdzināšanu.."
Agii
Agii 06.09.2013 10:23
101 сообщение на сайте
Vai tik tiešām ar karoti mutē jālej?
Nekad tā nebūs, ka katram papīram - speciāla instrukcija - tiešā tādā veidā kā mēs iedomājamies.
Ir apkojošie nosaukumi - kā jau iepriekš minēts.
Mu-maija
Mu-maija 07.09.2013 17:49
15895 сообщений на сайте
Paldies par informāciju, bet tur diemžēl nav nekas aprakstīts par pašu avansa norēķinu, kā piemēram tas ir 584. noteikumos par orderiem, kuros ir precīzi uzskaitīt visi rekvizīti. Domāju, ka līdzigi noteikumi ir arī avansu norēķiniem.
Attaisnojuma dokuments šajā gadījuma ir nevis pats avansa norēķins, bet tam pievienotie EKA čeki vai nodokļa rēķini uz kuriem arī attiecās šis 8.p
Vai es pareizi saprotu tad, ka avansu norēķinam var būt brīva forma?
P.S.
To, ka pastāv kopīgi noteikumi par hronoloģiskumu, grāmatojumiem es saprotu.
R0b4ik 06.09.2013 09:55
Varbūt var noderēt...
Japaina
Japaina 07.09.2013 18:57
10269 сообщений на сайте
Japaina paldies, ļoti noderīgs fails!
R0b4ik
R0b4ik 07.09.2013 22:01
40 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.