Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Avansa norēķina obligātie rekvizīti К списку тем
Avansa norēķina obligātie rekvizīti
Labdien,
vai kāds var pateikt kuros MK noteikumos ir atrunāts kādiem rekvizītiem jābut avansu norēķinā? Nekādīgi nevaru atrast.
Jau ieriekš paldies par atbildēm.
Ответы (6)
Attaisnojuma dokumentu rekvizīti un informācija - 585. noteik. 8.p un t.t.
Paldies par informāciju, bet tur diemžēl nav nekas aprakstīts par pašu avansa norēķinu, kā piemēram tas ir 584. noteikumos par orderiem, kuros ir precīzi uzskaitīt visi rekvizīti. Domāju, ka līdzigi noteikumi ir arī avansu norēķiniem.
Attaisnojuma dokuments šajā gadījuma ir nevis pats avansa norēķins, bet tam pievienotie EKA čeki vai nodokļa rēķini uz kuriem arī attiecās šis 8.p
Vai es pareizi saprotu tad, ka avansu norēķinam var būt brīva forma?
P.S.
To, ka pastāv kopīgi noteikumi par hronoloģiskumu, grāmatojumiem es saprotu.
585.noteikumos 8.p utt. jau viss ir pateikts. Tas, ko tautā sauc par avansa norēķinu, šeit ir smalki nosaukts par "Attaisnojuma dokumentu, kas sagatavots saistībā ar skaidrās vai bezskaidrās naudas avansa izlietojumu vai darbinieka izdevumu atlīdzināšanu.."
Vai tik tiešām ar karoti mutē jālej?
Nekad tā nebūs, ka katram papīram - speciāla instrukcija - tiešā tādā veidā kā mēs iedomājamies.
Ir apkojošie nosaukumi - kā jau iepriekš minēts.
Paldies par informāciju, bet tur diemžēl nav nekas aprakstīts par pašu avansa norēķinu, kā piemēram tas ir 584. noteikumos par orderiem, kuros ir precīzi uzskaitīt visi rekvizīti. Domāju, ka līdzigi noteikumi ir arī avansu norēķiniem.
Attaisnojuma dokuments šajā gadījuma ir nevis pats avansa norēķins, bet tam pievienotie EKA čeki vai nodokļa rēķini uz kuriem arī attiecās šis 8.p
Vai es pareizi saprotu tad, ka avansu norēķinam var būt brīva forma?
P.S.
To, ka pastāv kopīgi noteikumi par hronoloģiskumu, grāmatojumiem es saprotu.
Varbūt var noderēt...
Japaina paldies, ļoti noderīgs fails!
Закрыть
Краткое описание нарушения