Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Nodokļu konsultācijas un grāmatvedības vešana К списку тем

Nodokļu konsultācijas un grāmatvedības vešana
Drīzumā dibinu uzņēmumu Rīgā, kurš nodarbosies ar datorprogrammu izstrādi. Līdz ar to meklēju grāmatvedības uzņēmumu vai pašnodarbinātu grāmatvedi, kas nodrošinātu grāmatvedības pakalpojumus - konsultācijas nodokļu optimizēšanā likuma ietvaros un grāmatvedības vešanā. Kā arī iespējams palīdzētu uzņēmuma reģistrēšanā. Vēlos pieeju grāmatvedības datiem internetā reizi mēnesī.

Vai ir kādi ieteikumi?

Paldies
Janis.horsts
Janis.horsts 09.09.2013 14:11
4 сообщения на сайте

Ответы (52)

Словоблудие
Tt7 11.09.2013 15:43
Labāk jau nu analfabētiem un taml. truliķiem "nesaprotama" iedomāta "tukšvārdība", nekā patiešām analfabētiska cietpaurība.
Profils
Profils 11.09.2013 16:38
нет сообщений на сайте
И не жалко человеку времени....
Krast 11.09.2013 15:44
Iedomājies - nav gan žēl: ziedot laiku, lai palīdzētu vājiniekiem (t.sk. intelektuāliem kroplīšiem), esot svēta lieta.
Profils
Profils 11.09.2013 16:41
нет сообщений на сайте
Каждый сходит с ума по-своему. Почему я не психиатр ? Такой материал для диссертации.
Alka72
Alka72 11.09.2013 16:58
436 сообщений на сайте
Словоблудие не определяет уровень интеллекта
Tt7
Tt7 11.09.2013 16:58
37863 сообщения на сайте
Diskusija ir būtiski novirzījusies no tēmas, bet man gribētos norādīt cien. Profilam, ka viņa "tukšvārdība" nebūt nav iedomāta, bet dēvēt oponentus par analfabētiķiem nav pārāk labs arguments, jo ir 100% nepatiess. Vai arī varbūt cien. Profils nezin, ko nozīmē vārds "analfabēts"?

Mani fascinē cilvēki, kas par savām spējām ir pārspīlētti augstās domās. Iespējams, ka cien.Profilsir ļoti gudrs cilvēks, bet tad viņš teicami maskējas.
Ilzex
Ilzex 11.09.2013 17:24
2681 сообщение на сайте
Каждый сходит с ума по-своему. Почему я не психиатр ? Такой материал для диссертации.
Alka72 11.09.2013 16:58

Nu, bet - aumež jau "asprātīgi", kā jau "zināmās aprindās" veģetējošiem radījumiem ierasts.

Savukārt - ir sacīts: "Visgardāk smejas tas, kurš smejas pēdējais".

Dēļ tam - personīgi man nav nekādu problēmu pagaidīt, kamēr šādas "diagnožu stādīšanas" un taml. truliķu "sabiedrībā" iecienītas "asprātības" nomainīs gluži pamatotas bailes no tā, ka lopiski trulas ņirgšanas vietā nav ticis iespringts uz spēkā esošās likumdošanas apgūšanu.
Profils
Profils 11.09.2013 17:53
нет сообщений на сайте
Словоблудие не определяет уровень интеллекта
Tt7 11.09.2013 16:58
Savukārt - par jebkādu, kaut vai minimālu intelektu VISPĀR neliecina lopiski trula ieņirgšana par "tukšvārdību" tikai un vienīgi tāpēc, ka tukšpaurainiem ņirdzējiem par aktuālo tēmu nav ne vismazākās nojēgas.
Profils
Profils 11.09.2013 17:57
нет сообщений на сайте
Термин "в понимании закона", не означает понимание этого закона отдельным субъектом права на свое личное усмотрение.
Ser 10.09.2013 23:34
ВИД очень даже лично усматривает некоторые законы. И плевать ему на все остальное.
Albina 11.09.2013 09:51
Albina, Вы же из опыта прекрасно знаете, что когда надо ВИД сам себе закон, а когда не надо, тогда это уже субъективное мнение работника ВИДа.
То они карающий меч, то они сервис для налогоплательщиков, как двуликий Янус
Ser
Ser 11.09.2013 18:07
3685 сообщений на сайте
Diskusija ir būtiski novirzījusies no tēmas...
Jā, diemžēl. Tieši par to, ieskaitot dažus būtiskākos iemeslus, arī tika norādīts jau iepriekš.

...bet man gribētos norādīt cien. Profilam, ka viņa "tukšvārdība" nebūt nav iedomāta, bet dēvēt oponentus par analfabētiķiem nav pārāk labs arguments, jo ir 100% nepatiess. Vai arī varbūt cien. Profils nezin, ko nozīmē vārds "analfabēts"?
Nu, rau - šis kārtējais "paudums absolūti netēmā" arī ir viens no iepriekš minētajiem iemesliem, kuru dēļ konkrēti šajā w-resursā NAV iespējamas pietiekami sakarīgas ( t.sk., a'priori - pienācīgi pilnvērtīgi normatīvi un taml. argumentētas ) diskusijas. Diemžēl, bet - acīmredzami, nu jau n-to reizi.

Savukārt, atšķirībā no tiem trulajiem ņirdzējiem un taml. "netāliem" personāžiem, kuri sevi atļaujas dēvēt par maniem "oponentiem", personīgi es nekad neesmu atļāvies lietot patiešām analfabētisku leksiku, t.i. - "dēvēt oponentus par analfabētiķiem" ( patiesībā, jau - šādi apgalvojumi būtu to publiskotājiem jāpierāda ar konkrētiem citātiem, pretējā gadījumā - jātazīstas esam pieķertiem klajos un kretīniski stulbos melos ). Pie tam vēl - atļaujoties "viedi" vāvuļot par to, ka "varbūt cien. Profils nezin, ko nozīmē vārds "analfabēts""?!? Nu, patiešām - "bez komentāriem", kā saka.

Mani fascinē cilvēki, kas par savām spējām ir pārspīlētti augstās domās. Iespējams, ka cien.Profilsir ļoti gudrs cilvēks, bet tad viņš teicami maskējas.
Savukārt, mani absolūti NEfascinē subjekti, kuri savu privāto tieksmi būt "par savām spējām pārspīlētti augstās domās" (tipa: publiska plātīšanās ar "vairāku svešvalodu prasmēm, pienākumiem "izstrādāt" metodiku, pietiekami kompleksi izpētīt jautājumus" un taml. ekskluzīvām "superkapacitatīvām kvalitātēm" ) cenšas piedēvēt citiem. Nu ja, dabiski: "Iespējams, ka šamie radījumi ir (pat) ļoti gudri (un, pat) cilvēki, bet tad viņi teicami maskējas".
Profils
Profils 11.09.2013 18:35
нет сообщений на сайте
pietiekami kompleksi izpētīt jautājumus" un taml. ekskluzīvām "superkapacitatīvām kvalitātēm"
Profils 11.09.2013 18:35
Ser
Ser 11.09.2013 19:42
3685 сообщений на сайте
Nu ja lappaspuses augšpusē (plkst. 16:38) cien. Profils, izsakoties šādi:
"Labāk jau nu analfabētiem un taml. truliķiem "nesaprotama" iedomāta "tukšvārdība", nekā patiešām analfabētiska cietpaurība", ar to nav vēlējies citādi domājošos nosaukt par analfabētiem, tad man ļoti jāatvainojas, ka neesmu šo pērli pareizi sapratusi.

Tajā pašā laikā vienīgais, ko mēģināju darīt, ir saudzīgi (un relatīvi pieklājīgi) norādīt Profilam, ka iespējams, viņš (viņa) nav tik gudrs, kā pats par sevi domā (un tā nu reiz ir iezīme, kas piemīt lielākajai daļai cilvēku, tā ka tam nevajadzētu būt nekādam ārkārtīgam apvainojumam). Bet Profila epiteti: "truliķi, cietpauri, intelektuāli kroplīši, lopiska ņirgāšanās, klaji meli, kretīniski stulbi meli, radījumi " utt. man tomēr rada zināmus iebildumus par diskusiju kultūru.

Līdz ar to varu tikai novēlēt veiksmi darbā un privātajā dzīvē. Lai arī jums patīkams vakars
Ilzex
Ilzex 11.09.2013 20:06
2681 сообщение на сайте
Nu ja lappaspuses augšpusē (plkst. 16:38) cien. Profils, izsakoties šādi:
"Labāk jau nu analfabētiem un taml. truliķiem "nesaprotama" iedomāta "tukšvārdība", nekā patiešām analfabētiska cietpaurība", ar to nav vēlējies citādi domājošos nosaukt par analfabētiem, tad man ļoti jāatvainojas, ka neesmu šo pērli pareizi sapratusi.
Nu, rau - katram vismaz puslīdz adekvātam personāžam jau nu gan pienāktos "pareizi saprast" vismaz pašam savas privātās "pērles", gļēvi vai truli pastulbi necenšoties izvairīties no atbildības par savu vāvuļošanu, vai (pat) atļaujoties tajā vainot citus personāžus. Konkrētajā gadījumā - atšķirībā no "ilzex" kārtējiem meliem, patiesība bija un joprojām ir šāda:

"ilzex" pauduma citāts: "...dēvēt oponentus par analfabētiķiem (!!!) nav pārāk labs arguments"

mans viedoklis: "...personīgi es nekad neesmu atļāvies (...) "dēvēt oponentus par analfabētiķiem" ( patiesībā, jau - šādi apgalvojumi būtu to publiskotājiem jāpierāda ar konkrētiem citātiem, pretējā gadījumā - jātazīstas esam pieķertiem klajos un kretīniski stulbos melos )."

Secinājumi - "elementāri kā lāpsta", kā ir sacīts.

Tajā pašā laikā vienīgais, ko mēģināju darīt, ir saudzīgi (un relatīvi pieklājīgi) norādīt Profilam... (u.t.t.)
Pat ja personāžs ar nosaukumu "ilzex" pats sev šķiet nu tik aumež jau "gudrs", ka par to pat nav spējīgs pārstāt nepārtraukti vāvuļot - šamajam īpatnim nebūtu absolūti nekādas nepieciešamības gluži nepamatoti sev glaimot. Īpaši jau - attiecībā uz to, ka viņa privātajā starpausu tilpumā ienākušās gluži neadekvātās iniciatīvas jebko / jebkam "norādīt", "radušies zināmie iebildumi" un taml. "tēvišķīgās pamācības" patiešām varētu izrādīties gana interesantas vai pat "saistošas" jebkuram sakarīgi smadzeņot spējīgam Cilvēkam.

Savukārt, attiecībā uz klaji demagoģiski un šķebinoši liekulīgi piesaukto "diskusiju kultūru" - ir sacīts: "Lai nu kurš govslopiņš būtu māvis..."

Vakars patīkams, patiešām.
Profils
Profils 11.09.2013 22:04
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.