Diskusija ir būtiski novirzījusies no tēmas...
Jā, diemžēl. Tieši par to, ieskaitot dažus būtiskākos iemeslus, arī tika norādīts jau iepriekš.
...bet man gribētos norādīt cien. Profilam, ka viņa "tukšvārdība" nebūt nav iedomāta, bet dēvēt oponentus par analfabētiķiem nav pārāk labs arguments, jo ir 100% nepatiess. Vai arī varbūt cien. Profils nezin, ko nozīmē vārds "analfabēts"?
Nu, rau - šis kārtējais "paudums absolūti netēmā" arī ir viens no iepriekš minētajiem iemesliem, kuru dēļ konkrēti šajā w-resursā NAV iespējamas pietiekami sakarīgas ( t.sk., a'priori - pienācīgi pilnvērtīgi normatīvi un taml. argumentētas ) diskusijas. Diemžēl, bet - acīmredzami, nu jau n-to reizi.
Savukārt, atšķirībā no tiem trulajiem ņirdzējiem un taml. "netāliem" personāžiem, kuri sevi atļaujas dēvēt par maniem "oponentiem", personīgi es nekad neesmu atļāvies lietot patiešām analfabētisku leksiku, t.i. - "dēvēt oponentus par analfabētiķiem" ( patiesībā, jau - šādi apgalvojumi būtu to publiskotājiem jāpierāda ar konkrētiem citātiem, pretējā gadījumā - jātazīstas esam pieķertiem klajos un kretīniski stulbos melos ). Pie tam vēl - atļaujoties "viedi" vāvuļot par to, ka "varbūt cien. Profils nezin, ko nozīmē vārds "analfabēts""?!? Nu, patiešām - "bez komentāriem", kā saka.
Mani fascinē cilvēki, kas par savām spējām ir pārspīlētti augstās domās. Iespējams, ka cien.Profilsir ļoti gudrs cilvēks, bet tad viņš teicami maskējas.
Savukārt, mani absolūti NEfascinē subjekti, kuri savu privāto tieksmi būt "par savām spējām pārspīlētti augstās domās" (tipa: publiska plātīšanās ar "vairāku svešvalodu prasmēm, pienākumiem "izstrādāt" metodiku, pietiekami kompleksi izpētīt jautājumus" un taml. ekskluzīvām "superkapacitatīvām kvalitātēm" ) cenšas piedēvēt citiem. Nu ja, dabiski: "Iespējams, ka šamie radījumi ir (pat) ļoti gudri (un, pat) cilvēki, bet tad viņi teicami maskējas".