Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Samaksa par biedrības grāmatvedības uzturēšanu К списку тем

Samaksa par biedrības grāmatvedības uzturēšanu
Mani paziņas veido biedrību. Pieņemsim, ka tā saucas "Salsas draugu asociācija" (patiesībā runa ir par citu deju, es vienkārši gribēju apmēram iezīmēt darbības jomu). Viņi taisās popularizēt šo deju, rīkot seminārus, konferences, nometnes, finansējumu iegūstot no biedru naudām, ziedojumiem un , iespējams, no fondiem-projektiem.

Šie man tagad vaicā, cik es viņiem izmaksāšu kā grāmatvedis. Zinot, ka tas ir cilvēku vaļasprieks, nepavisam negribu no viņiem plēst naudu, bet arī negribu, lai vēlāk iznāk, ka strādāju par velti.

Kāda varētu būt šādu biedrību specifika? Cik saprotu, viņiem tāpat jāiesniedz Gada pārskats. Bet cik daudz darba būtu starplaikos? Vai kādam ir prakse, kā šajos gadījumos vienojas par samaksu?
Eup
Eup 22.11.2013 13:33
113 сообщений на сайте

Ответы (3)

Vai jūs esat grāmatvedis-? Ja pie jums tads jautājums- "Cik saprotu, viņiem tāpat jāiesniedz Gada pārskats".
Korn
Korn 22.11.2013 13:55
176 сообщений на сайте
Tas nav jautājums, tas ir apgalvojums, jo neseko jautājuma zīme. Strādāju kā grāmatvedis, bet daudzu grāmatvežu attieksme pret kolēģiem u.c. veicina to, ka neuzskatu sevi par grāmatvedi.
Eup
Eup 22.11.2013 14:21
113 сообщений на сайте
Un, kā tie cilvēki pārtiek- no vaļasprieka? Prasītu normālu samaksu, it sevišķi, ka būs projekti.
Japaina
Japaina 22.11.2013 18:38
10269 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.