Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
LAD maksājumi.
Lūdzu palīdzēt saprast , kā pareizi grāmatot:
Tika izstrādāts LAD projekts, lai varētu iegādāties traktorus. Vajadzīgajam finansējumam banka izsniedz kredītu, ar nosacījumu, ka LAD nauda tiek ieskaitīta bankai. Kā visu pareizi sagrāmatot?
Ответы (7)
Būtībā jau nekas savādāks .Ar saņemto kredītu samaksājam par pamatlīdzekli.Saņemot LAD publisko finansējumu,grāmato D26XX K59XX. Tad atmaksājam kredītu D51XX K 26XX..Saņemtais LAD publiskais finansējums ir nākamo periodu ieņēmumi,kuri norakstās ieņēmumos proporcionāli pamatlīdzekļa kalpošanas laikam.
С 2017 года отменяется освобождение от UIN субсидий ЕС (исключен п.2 ч.4 ст.6 и ч.9 ст.14). Получается,что суммы,которые сейчас мы ставим в доходы будущих периодов. в 2017 попадут в прочие доходы и будут облагаемыми?А если доходы буд.периодов списать быстрее в доходы-это большое нарушение?
Saskaņā ar LAD līgumu iegādātiem pamatlīdzekļiem uzņēmumā jāstrādā 5 gadus .Tad jau arī finanšu nolietojums jāpārskata proporcionāli.Nolietosies ātrāk pārdosiet būs peļņa tāpat aizies uz UIN .No tā jau neizbēgt, dzīve jau turpinās ES uzskata ka būsim pietiekami stipri un spēsim arī UIN samaksāt.
По ЕС проектам покупается современная дорогая техника и финансовый износ логично списывать в течение 10 лет, а строения 20 лет.Наверное придется увеличить износ.
Vai drīkst pie šī paša pajautāt.
LAD ieskaita naudu pa taisno līzinga kompānijai..
Rēķinā no līzinga kompānijas redzu iemaksāts avans 2950 LVL
zvanu uz LAD un viņi man atsūta apstiprinājumu.. tiek piešķirts finansējums 3000 LVL apmērā, minētā summa ieskaitīta līzinga kompānijā...
mana doma es uzrādu 3000 saņemts finansējums no LAD ( proporcionāli sadalu ilgtermiņa, īstermiņa, un ieņēmumi)
bet no līzinga 2950 nogrāmatoju pēc rēķina un 50 lieku uz svārstībā...
vai esmu pareizi izdarījusi?
Jā.Tas rodas tapēc ,ka LAD izskaitija latus ,bet līzigs EUR.
Обычно платится 50-70 % от стоимости оборудования, то есть покрываются не все расходы, и списание доходов будущих периодов одновременно с амортизацией оборудования все равно приводит к убыткам 30-50 %,
Результат года будет зависеть от работы фирмы.
Закрыть
Краткое описание нарушения