Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Franšīzes ņēmējs SIA MUN maksātājs, nav PVN maksātājs. К списку тем
Franšīzes ņēmējs SIA MUN maksātājs, nav PVN maksātājs.
Saņemot rēķinus no Franšīzes devēja: 1) aprēķināta Franšīzes atlīdzība; 2) Ieturēts Depozīta maksājums (saskaņā ar Franšīzes līgumu) un tirdzniecības veicināšanas iemaksa. Tad ir summa apmaksai. No šīs summas tiek veikts savstarpējais ieskaits (atskaitītas summas par izrakstītiem rēķiniem par visiem pakalpojuma sniegšanas izdevumiem). Tie ie]n]emumi galā ir tik mazi, ka pārdevējām algām sanāk, bet 9% nodoklim nepietiek. Vai man šie depozīta maksājumi jāliek uz ieņēmumiem? Tos mēs saņemsim varbūt pēc gadiem pieciem.
Man jautājums, kā grāmatot depozīta maksājumus un tirdzniecības veicināšanas iemaksas?
Ответы (6)
Tirdzniecība...franšīze...MUNM...vispirms vajag
Jā. Ir Franšīze līgums. Tas ir Narvesen kiosks. Viņiem visi kioski un veikali darbojas uz Franšīzes līguma pamata.
Jā, franšīze var būt.Bet, cik, nu izdevīgi maksāt mun, gan bija jāparēķina, tas nav rentabli.
Tur neko nevaru darīt. Īpašniece tā ir to SIA dibinājusi pērn. MUN ir viņai izdevīgāk. Ja būtu jānomaksā VSAOI un IIN, tad nodokļos summa būtu daudz lielāka. Es uz ieņēmumiem neliku depozīta maksājumus, jo viņus tiešām saņems pēc gadiem pieciem. Un tagad nezinu kā man viņus iegrāmatot. Es nekur neatradu nekādu informāciju par šo tēmu. Vai man šie depozīta maksājumi bija jāliek katru mēnesi uz ieņēmumiem (kuru reāli nav)?
Как депозит может быть доходами???
Какой срок действия договора на франшизу? Вот в течение этого времени линейно и списывайте.
Закрыть
Краткое описание нарушения