Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kārtējie krāpnieki
Šodien e-pastā saņēmu šādu ziņu:
Labdien,
Jums ir nosutits naudas parskaitijums Opal Transfer sistema!
Sutitaja valsts: Polija
Summa: 479,43 EUR
Parskaitijuma identifikacijas numurs: RMZ81048
Lai sanemtu parskaitijumu jums jaregistre savs bankas konts Opal Transfer sistema.
Registret kontu Opal Transfer sistema jus varat nosutot 1.00 EUR uz Opal Transfer kontu.
Sanemejs: OPAL Transfer
Konta numurs: PL58114000005123010200001663
BIC/SWIFT: BREXPLPW
Valsts: Polija
Summa: 1.00 EUR
Parsakitijuma komentaros OBLIGATI noradiet parskaitijuma identifikacijas numuru!
Pec registracijas Opal Transfer sistema, naudas parskaitijums tiks automatiski parskaitits uz registreto bankas kontu!
Zīmīgi, ka dotais e-pasts figurē tikai VID , nekur citur šis e-pasts nekad nav uzrādīts.
Ответы (12)
Zīmīgi, ka dotais e-pasts figurē tikai VID , nekur citur šis e-pasts nekad nav uzrādīts.
Как наивное предположение.
Как наивное предположение.
Kāpēc uzreiz "наивное"?
Uz tikai akcentēju uz to, ka es pati personīgi šo e-pastu nevienam citam neesmu uzrādījusi un viss.
Да потому что почтой можно не пользоваться вообще, но любое действие в интернете (там же Вы бываете
) уже почти стопроцентная гарантия спама и подобных писем.
Tāpēc jau rakstīju, ka "zīmīgi"
Par šiem krāpniekiem es jau lasīju - laikam bankas mājas lapā.
Par to, ka mūsu e-pasta adreses klejo pa visu pasauli, nevajag brīnīties.
Tā ir virtuālā vide, ar to ir jāsamierinās.
Es saņemu visneiedomājamākos piedāvājumus no visām pasaules malām. Pats par sevi saprotams, ka savu e-pasta adresi nevienam turp neesmu sūtījis.
Да сами же почтовые серверы адреса и раздают. Почитайте пользовательские соглашения, там обычно есть об этом отдельный пункт. Они имеют право раздавать информацию. За деньги ессно.
E-pasti un telefoni no VID var izplatīties arī pavisam vienkāršā veidā. Ja kāds Lursoft paskatās uzņēmuma gada pārskatu, kurš ievadīts, izmantojot EDS, tad tam apakšā ir redzams dokumenta sastādītājs, tā e-pasts un telefons.
Ja kāds Lursoft paskatās uzņēmuma gada pārskatu, kurš ievadīts, izmantojot EDS, tad tam apakšā ir redzams dokumenta sastādītājs, tā e-pasts un telefons.
Мало того, они эти данные ещё и на другие информационные сайты отдают! А потом начинают доставать все эти агрессивные маркетинги со своими предложениями и опросами! Ладно бы только местные, так уже Европа лезет.
Nav tādas dienas, kad kāds "iekšā saucējs" nepiezvanītu un kaut ko nepiedāvātu.
Tikko kā man piedāvāja starptautiskos pārvadājumus ar kuģi.
Ātrumā nevarēju izdomāt, ko es varētu ar kuģi aizvest...
Vienīgi - ja nu "atsisto" PVN...
Ātrumā nevarēju izdomāt, ko es varētu ar kuģi aizvest...
sievasmāti.....
Ir jau aizvesta uz turieni, no kurienes neatgriežas.
Закрыть
Краткое описание нарушения