Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ierakstita vestule un PS22 atgadinajums К списку тем
Ierakstita vestule un PS22 atgadinajums
Esot kautkads likums, kas sludina, ka jaiznem sutijuma noteikta laika posma?
Nezinu ka citur, pie mums ierakstitas vestules iznesa ta. Jau pasta katrai vestulei uzraksta tipa adresats nebija majas. Pie pastkastes ieraksta datumu un stundu, un iemet pastkaste.
Uz veidlapas nav atzimets, kas ir sutitajs, absoluti neka.
Par ko tema?
Fima sanema sodu par parskata neisniegsanu noteiktaja laika posma.
Bet rozine ir tur, ka sutijums iznemts 25.07. un esot pasta izraksts par to, bet lemumu pienema 24.07, aicinajumus tomer iesniegt sutija vel agrak.
I vot jautajums, tas ka pie dzivokla neklauve to vel varesp ieradit, jo rokraksti (adresats nebija majas) un laika ieraksts blakus atskiras.
Bet vai ir likums kurs uzliek pienakumu vispar sis PS22 iznemt teiksim 5 dienas?
Jo Fima neko nepasutija, uz veidlapas nebija atzimets ka VID esot sutitajs, lidz ar to omaja spams atnaca un protams negaja iznemt.
Tagad so visu bus jaanule, jo ar saturu iepazinos dienu pec kad pienema lemumu par sodu.
Ответы (131)
Es arī esmu dzirdējis, ka esot kaut kāds likums.
Mēģiniet palasīt šo, varbūt noder.
http://likumi.lv/doc.php?id=212499
Neko anulēt Jums nesanāks.
Es nemaksasu 300 eur par citu kludam. Sie idioti vel uzlika liegumu vienam gadam ienemt amatu. Interesanti kurs tagad stures sia, ja atnaks ideja. Un kuram jasniedz nakamo parskatu par 2014 gadu, ja lidz julija beigam man nav tiesibu.
Vismaz manas pilsetas pasta nodalas pirmspensionari, kuriem slinkums klauvet katra dzivokli, lidos pa gaisu.
Labs pants. Neatkarigi no adresata gribas nav bija minets ka sutitajs esot VID. Ja PS22 veidlapa butu minets VID, es naktu taja pat diena. Bet ta, ka es varu zinat cik svariga lieta.
8.pants Dokumenta paziņošana, izmantojot pasta pakalpojumus
4) Ja no pasta tiek saņemta izziņa par sūtījuma izsniegšanu vai atpakaļ nosūtīts dokuments, tas pats par sevi neietekmē dokumenta paziņošanas faktu. Prezumpciju, ka dokuments ir paziņots septītajā dienā pēc tā nodošanas pastā vai astotajā dienā no dienas, kad tas iestādē reģistrēts kā nosūtāmais dokuments, adresāts var atspēkot, norādot uz objektīviem apstākļiem, kas neatkarīgi no adresāta gribas bijuši par šķērsli dokumenta saņemšanai norādītajā adresē.
Jo vini ta raksta itka es nesanemu un beguloju, bet pasi neizdarija neko lai es butu ieinteresets sanemt.
Jamaina to VID pasa sakne, kopa ar pastu.
300 eur zel protams bel lai aizrijas, dargi bet maksa par informaciju ka lietas notiek, lai meginatu labot valsts limeni so idiotismu. Lapeli atsutija un tipa skaitas adresats sanema, a ja garnadzi vai vejs aiznesa projam, tad ko. Lai parada pantu kas reglamentetu pienakumu ar to ps22 veidlapu obligati iet pasta.
Liegumu gan vajag anulet.
Tresdien iesu karot. Tur 10 dienas ir. Interesanti mulki skaita brivdienas ari, vai tomer vel nepavisam mulki.
Veiksmi, Fima, veiksmi!
Likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības, kā smejies.
Es šodien biju tirgū. Man tirgus tantes stāstīja, esot dzirdējušas, ka VIDam esot kaut kāds tur EDS.
Ja varot dabūt to EDS, tad nu gan ar pastu vairs nekādas darīšanas neesot.
Tad visi papīri pienākot tajā EDSā.
Bet vai nu katrs tādu EDS varot dabūt, to man tantes tirgū skaidri nemācēja atbildēt.
Ja Jūs varētu dabūt to EDSu, tad nu gan Jūsu pastā varētu ne tikai pirmspensijas tantes, bet arī pensionāres strādāt. Vai ne?
Es esmu citur dzirdējis, ka daži tādu EDSu esot dabūjuši. Būs vēlāk jāpameklējas pakaļ, kur šie ņēma.
Tad jau atkal pastāstīšu šeitan te arī.
Kur ir redzams ka sia esot 0 apgrozijums? VID tak redz? A raksta, sabiedribas intereses, un tikai vienigais iemesls, ka likt nakotne ieverot likumu, esot liegt uz kadu tiesibas ienemt amatus. Itka apgrozijums paris miljoni butu. Sabiedribai noteikti esot dala par Fimu, pamodas un doma, a ka tur Fima dzivo, ka vina sia sokas, mekle Fimu gugla ik no rita, varbut apgrozijums audzis par vienu latu vairak.
Sia kurai pat nav norekinu konta.
Maz vinus meta nost kad trenie gadi beidzas, idiotu kam nav logikas tur vel daudz esot.
Kadas idejas? Liegumu vini atcels? Un ka liegums izpauzas? Kurs stures sia tagad? Jo velns ar tiem 300 jau, Fimam ir laba ideja, tikai jasashemo lidz galam. Fima esot domajis iet valsts sektora. Citadi pasu kapitalu nesapelnit, latviesu uznemeju esot maz kuri spesdami dot parada, bet ar vateniekiem nesadarbosos.
Vienigi ka ar sia but? Ielikt vietnieku pec logikas ari vairs nevar?
Veiksmi, Fima, veiksmi!
Likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības, kā smejies.
Es šodien biju tirgū. Man tirgus tantes stāstīja, esot dzirdējušas, ka VIDam esot kaut kāds tur EDS.
Ja varot dabūt to EDS, tad nu gan ar pastu vairs nekādas darīšanas neesot.
Tad visi papīri pienākot tajā EDSā.
Bet vai nu katrs tādu EDS varot dabūt, to man tantes tirgū skaidri nemācēja atbildēt.
Ja Jūs varētu dabūt to EDSu, tad nu gan Jūsu pastā varētu ne tikai pirmspensijas tantes, bet arī pensionāres strādāt. Vai ne?
Es esmu citur dzirdējis, ka daži tādu EDSu esot dabūjuši. Būs vēlāk jāpameklējas pakaļ, kur šie ņēma.
Tad jau atkal pastāstīšu šeitan te arī.
Nu ja, uz EDS vini tipa ari sutija, bet tur es neapgrozos jo saimnieciskas darbibas tak nav. Vareja piezvanit, visvienkarsakais veids. Kad nozari bija jaregistre, sie liniju aprava, bet tagad telo kautko.
Galvenais butu es vainigs, bet ta pasi izdarija visu lai es nesanemtu, un es vel esmu vainigs tipa. Viens telefona zvans visu atrisinatu.
Beidzot Fima sashēmojies, nav ko katram nezinītim dibināt firmu.Patsnezin - maksā zinošam.
Japaina - vai Jūs nevarat Fimam izpalīdzēt?
Varbūt Jums ir kādi gali? Varbūt vismaz pa blatu varat Fimam to EDSu izgādāt?
Ja jau VIDa pirmspensijas tantes viņu turp sūtīja, tad jau kaut kur tuvumā yam EDSam vajadzētu būt.
Nesūtīja takš' uz Āfriku!
Beidzot Fima sashēmojies, nav ko katram nezinītim dibināt firmu.Patsnezin - maksā zinošam.
Tur vel nav viss lidz galam. Izlasiju velreiz. Skiet mana piesardziba un velme pazimeties nostradaja.
Kurs te jurists? Likuma prieksa sie abi tak divi atskirigi sia?
SIA AB un SIA A`B
Man esot otrais gadijums tikai citi burti, es apzinati nosaucu ta lai vinu sakarigi neizrunat neuzrakstit nevaretu, a protokols sastadits uz pirmo, bez si ` simbola. Rezultata VID sastadija sodu uz mani par sia kurs reali neeksiste.
Es domaju aiziet parunat par kopainu un beigas paradit so klumi. Es domaju mes izligsim miera ligumu. Abi kludijas, dzive gadas. Citadi te jau var pretprasibu celt. VID megina krapties piestadot rekinus bez seguma.
Ka latviski pareizi saucas simbols ko var iegut nospiezot pogu virs Tab pogas, pasu pirmo pirms 1.
` - ka tas saucas?
Abi kludijas, dzive gadas. Citadi te jau var pretprasibu celt.
За регистрацию предприятий и проверку документов при регистрации, отвечает УР и ВИД в данном случае никакого отношения к названиям с символами или без не имеет.
Для ВИДа первоопределяющее- регистрационный номер, а не название.
Чтобы подавать встречный иск ( pretprasība), изначально должен быть prasības pieteikums
Rezultata VID sastadija sodu uz mani par sia kurs reali neeksiste.
Давно интересует вопрос про образование автора
Ka latviski pareizi saucas simbols ko var iegut nospiezot pogu virs Tab pogas, pasu pirmo pirms 1.
` - ka tas saucas?
Tilde
Rezultata VID sastadija sodu uz mani par sia kurs reali neeksiste.
Давно интересует вопрос про образование автора
Baidos kļūdīties, mēģināšu minēt - trīs klases un koridors.
Kurš dos vairāk?
` - ka tas saucas?
Tilde
Tilde ir ~.
VID lēmumus par Administatīvo sodu sūta tikai ierakstītā vēstulē un EDS nenod nekādu ziņu. Pārējos sodus piegādā ar vēstules palīdzību uz EDS
Lēmumi par administratīvo sodu nenokrīt no gaisa.
Pirms tam ir pieprasījumi, paskaidrojumi, protokoli.
Ja Fima to visu ignorēja, tad nav ko tagad meklēt utis cita kažokā.
Закрыть
Краткое описание нарушения