Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

un Prece no polijas К списку тем

un Prece no polijas
Labdien!
Esmu piereģistrējusies kā pašnodarbinātā persona. Savus augus tirgoju tirgos, kur protams nav pretī kvītis un rēķini. Saprotu, ka man pašai jāuzrāda ieņēmumos godprātīgi kādu summu. ?
Un vēl tikko ievedu podus, mēslojumus no Polijas. Rēķini ir zlotos. Vai man viņi vienkārši būtu jāpārrēķina pēc tās dienas zlota kursa un varu pieskait'īit klāt pie saviem izdevumiem?
Un kā ir ar augiem, ja ievedu no Polijas?
Varbūt šeit ir tieši kāds grāmatvedis, kas ved grāmatvedību kādai stādu placim, stādaudzētavai?
Un pie reizes vēl viens jautājums- samaksāju par mācību kursiem ne no pašnodarbinātā bankas konta, bet no sava otrā konta, jo tajā kontā nebija tik daudz naudas- Vai es varu tos kursa izdevumus tagad pierēķināt izdevumiem?

Paldies.
Sheila
Sheila 01.08.2014 08:07
202 сообщения на сайте

Ответы (5)

Skatos, ka vēl citus maksājumus (par sēklām un tirgošanās atļaujām) esmu maksājusi no cita konta, jo vienkārši vēl nesbija sākusies tirdzniecība, līdz ar to nebija anudas uz tā konta. Bet kā ir- esmu taču pašnodarbinātā persona, tā pati fiziskā persona, neesmu taču juridiska persona, ka konti būtu strikti atdalāmi. Vai tā būtu kļuda maksāt no cita konta? Vai varbūt vajadzēja no konta uz konta pārskaitīt un noformēt ka nauda ir aizdota?
Sheila
Sheila 01.08.2014 08:32
202 сообщения на сайте
Vajadzēja no konta uz konta pārskaitīt un noformēt ka nauda ir aizdota.
Agatik
Agatik 22.06.2023 09:17
66 сообщений на сайте
No kā un kam tas aizdevums?? Pareizi Sheila rakstīja, FP viena un tā pati taču. Atsevišķais konts ir tikai grāmatvedības ērtībām, lai nav jāpičkā pilna gr. uzskaite ar "Izdevumiem, kas nav attiecināmi uz SD".
Ant_lv
Ant_lv 22.06.2023 21:10
3528 сообщений на сайте
Vajadzēja no konta uz konta pārskaitīt un noformēt ka nauda ir aizdota.
Agatik 22.06.2023 09:17
Зачем отвечать на пост 9-летней давности???
Albina
Albina 04.07.2023 11:32
64739 сообщений на сайте
Fiola
Fiola 04.07.2023 13:00
166 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.