Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
un Prece no polijas
Labdien!
Esmu piereģistrējusies kā pašnodarbinātā persona. Savus augus tirgoju tirgos, kur protams nav pretī kvītis un rēķini. Saprotu, ka man pašai jāuzrāda ieņēmumos godprātīgi kādu summu. ?
Un vēl tikko ievedu podus, mēslojumus no Polijas. Rēķini ir zlotos. Vai man viņi vienkārši būtu jāpārrēķina pēc tās dienas zlota kursa un varu pieskait'īit klāt pie saviem izdevumiem?
Un kā ir ar augiem, ja ievedu no Polijas?
Varbūt šeit ir tieši kāds grāmatvedis, kas ved grāmatvedību kādai stādu placim, stādaudzētavai?
Un pie reizes vēl viens jautājums- samaksāju par mācību kursiem ne no pašnodarbinātā bankas konta, bet no sava otrā konta, jo tajā kontā nebija tik daudz naudas- Vai es varu tos kursa izdevumus tagad pierēķināt izdevumiem?
Paldies.
Ответы (5)
Skatos, ka vēl citus maksājumus (par sēklām un tirgošanās atļaujām) esmu maksājusi no cita konta, jo vienkārši vēl nesbija sākusies tirdzniecība, līdz ar to nebija anudas uz tā konta. Bet kā ir- esmu taču pašnodarbinātā persona, tā pati fiziskā persona, neesmu taču juridiska persona, ka konti būtu strikti atdalāmi. Vai tā būtu kļuda maksāt no cita konta? Vai varbūt vajadzēja no konta uz konta pārskaitīt un noformēt ka nauda ir aizdota?
Vajadzēja no konta uz konta pārskaitīt un noformēt ka nauda ir aizdota.
No kā un kam tas aizdevums?? Pareizi Sheila rakstīja, FP viena un tā pati taču. Atsevišķais konts ir tikai grāmatvedības ērtībām, lai nav jāpičkā pilna gr. uzskaite ar "Izdevumiem, kas nav attiecināmi uz SD".
Vajadzēja no konta uz konta pārskaitīt un noformēt ka nauda ir aizdota.
Зачем отвечать на пост 9-летней давности???
Закрыть
Краткое описание нарушения