Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nodokļu atgriešana no Lielbritānijas (Anglijas) К списку тем
Nodokļu atgriešana no Lielbritānijas (Anglijas)
Labdien! Kāds varētu sniegt padomu par nodokļu atgriešanu no Lielbritānijas! Strādāju Anglijā no 2013.gadafebruāra līdz 2013. gada augusta beigām, vidēji alga mēnesi bija 600 - 700 mārciņas! Kādā veidā un kā ir iespējams atgriezt nodokļus un kādus var?
Un mani māc šaubas par to, vai vispār ir vērts mēģināt atgriezt nodokļus, jo ienākuma nodoklis tur ir mazāks nekā Latvijā un ka nesanāk atmaksāt nodokļus vēl šeit papildus!
Uzreiz paldies par palīdzību!
Ответы (12)
600 gbp tas ir ap 728 eur. man klases biedrs rigas stroika sanem tik. un nekur nav jabrauc.
Fima, paldies par komentāru! Tieši par tēmu, ta kā es vēlējos!
Parasti atgriez parmaksato ienakuma nodokli, bet ir tik daudz varianu un japarzin nodoklu sistemu anglija. Varbut vieglak sameklet firmu kas ar to nodarbojas? Parasti vini nem 10% no atgriezamas summas.
налоги там начинаются с более высоких сумм, нечего возвращать
необлагаемый 10 000 фунтов в год
tojestj, jesli praviljna, jesli dohod menwe 4em 10 000, to net smisla dumatj o vozvrate naloga?
tojestj, jesli praviljna, jesli dohod menwe 4em 10 000, to net smisla dumatj o vozvrate naloga?
Vajag vairak stradat.
Vajag vairak stradat.
Сами не пробовали?
какой налог Вы хотите вернуть, если его до 10000 не удерживают ?
И вообще почему собрались возвращать?
Если там налоги заплачены, то здесь подаётся декларация о доходах за рубежом и от налога они освобождены.
600 фунтов доход - это 50% занятость на минимальной ставке (какая-то студенческая подработка)
Закрыть
Краткое описание нарушения