Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Нужен опытный невролог!
Добрый день!
Так как здесь собирается очень много людей, хочу воспользоваться и спросить, может кто посоветует ОПЫТНОГО ЗНАЮЩЕГО НЕВРОЛОГА в Риге (конкретней по заболеванию головного мозга).
Ищу в инете, но такие расплывчатые отзывы...
Буду всем очень признательна!
Большое спасибо.
Ответы (15)
Dr. Ilze SUPE - P.Stradiņa KUS.
Заведующий 16 отделением неврологии Гайльэзерса Kārlis Bicāns.
У меня нет конкретной фамилии доктора, но осмелюсь посоветовать выбрать практикующего доктора из больницы, 'разница с поликлиникой - космическая.
Не болейте!
Большое спасибо за советы
Ilze Supe Stradiņos - kolosāla ārste!
Es domāju, ka labākas par viņu (dr.Ilzi Supi) Latvijā nav.
Apskatiet, cik grāmatas viņa ir sarakstījusi.
Saku arī no savas pieredzes, jo personīgi viņu pazīstu.
Vienīgi - viņas konsultācijas ir tikai par maksu.
Tas gan jāņem vērā.
Я долгие годы обращаюсь в Страдини к Natālija Morlata, врачу 20 отделения..
(sertificēta neiroloģe un sertificēta algoloģe
specializējusies perifēro neiropātiju, mugurkaulāja slimību un neiropātisko sāpju jomās;
Latvijas Neirologu biedrības un Polineiropātiju paneļa biedre, Latvijas Sāpju izpētes biedrības un tās Revīzijas komisijas locekle, Internacionālās Sāpju izpētes asociācijas un Eiropas Sāpju izpētes Federācijas locekle, Pasaules un Eiropas Neirologu asociāciju biedre;)
Просто по диагнозу у меня спина неремонтируемая, но заботами доктора Морлата мне удается шлёпать лапами по жизни дальше.
Большое спасибо за советы!
Я для своей мамули (56 лет) ищу толкового невролога, на МР показало, что присутствует васкулярная энцефалопатия... Симптомы, головокружения, шум в голове, непостоянные боли в голове.
Записались в Страдини к Др. Илзе Супе.
Посмотрим.
Nenožēlosiet.
Manai tantei bija līdzīgi.
Daktere Supe izpētīja lietojamo medikamentu sarakstu, izsvītroja visus liekos medikamentus, ko vietējā ģimenes ārste kilogramiem bija izrakstījusi, izrakstīja dažas citus, un tante šobaltdien vairs nav sūdzējusies. Jau 73 gadi viņai.
Daktere Supe pēc viņas izmeklēšanas pateica - man tā īsti nevajag ne kompjūteru, ne magnētisko rezonansi, es tāpat redzu vainu.
P.S.
Tikai nekādā gadījumā neejiet pie neiroloģes dr.Naudiņas Stradiņos.
Viņai pašai vajag neirologa palīdzību - uz vecumu jau "izkūkojusi prātu".
Liels paldies Jums, Aivars
Lai veselība Jūsu mammai!
Aivars007 Liels Jums paldies par Dr.Supesrekomendaciju!
Ļoti laba daktere, visu uzreiz pateica kā patiešām īsti ir.
Paldies, ka pastāstījāt.
Es teicu - nenožēlosiet.
Закрыть
Краткое описание нарушения