Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
кто сделает парскатс и баланс в бумажном виде? К списку тем
кто сделает парскатс и баланс в бумажном виде?
а то локальные соплежуи надоели, типа люкс бух с кучей рекомендаций, а отношение как школьник. волынка тянется месяц.
да да, я сделаю в конце недели, ок жду, и пока не напомниш ниче не будет. ну не хочеш ну так и скажи, че дурака включать.
какой то док мы подали еще в начале септамбря, типа гадс бия невеиксмигс утт, и вид даже принял его в акцепт, и тогда фиме отрубили вход на едс.
остался еше какой то док, и буху видимо теперь лень в бумаге его делать.
кто сделает? за 2012, 2014 и заодно за 2014.
и заодно образец заявы на снятие лиегумса о запрете быть валде.
а то этот самый бух ценную инфу дал, если все сдать, то можно написать заяву и снимут.
Ответы (47)
ну т.е. в электроном виде, но так чтобы фима распечатал дома, подписал, и было в бумажном, а деньгу то фима перешлет электронно.
деньгу arī varēs распечатать дома?
ну если кому то надо, то да. могу даже фотку 20 латовой бумажки.
а в целом чего трудного в этом деле?
чего все боятса и задний дают?
подать пустые балансы, ну или как там, типа гадс бия невеиксмигс, и все типа + заяву о снятии лиегумса на валде.
а тож выборы прошли, пора делами гос уровня заниматся. а у Фимы лиегумс. обидно. и найти двух надежных, нет никого. кроме папы с мамо, но уговорить их будет сложно. и как доки подписывать. их в министерство возить?
сделайте так чтобы лиегумс сняли. че там подать надо. дам 100 еур. так и быть. в день вписки Фимы в валде взад.
сделайте так чтобы лиегумс сняли
Fima! Вы не забыли, что
nolemju:
atzit sia xxx valdes prieksedetaju Fimu, personas kods 12345 par vainigo administrativa parkapuma izdarisana:
3) Saskana ar lapk 35 pantu, noteikt vienu galigo naudas sodu 300.00 eur un atnemt tiesibas uz vienu gadu ienemt noteiktus amatus komercsabiedribas : but par kapitalsabiedribas valdes locekli, kapital sabiedribas padomes locekli, prokuristu, parasto komercpilnvarnieku, parstavi filile, komercsabiedribas likvidatoru, sabiedribas kontrolieri, revidentu.
vid prieksnieka p.i. vards uzvards
Fimam гадс бия невеиксмигс, tāpēc arī šo to ir piemirsis.
Vai tiešām neviens par 100 еур "neieslēgs ātrumu uz priekšu", citādi visi tikai задний дают...
сделайте так чтобы лиегумс сняли
Fima! Вы не забыли, что
nolemju:
atzit sia xxx valdes prieksedetaju Fimu, personas kods 12345 par vainigo administrativa parkapuma izdarisana:
3) Saskana ar lapk 35 pantu, noteikt vienu galigo naudas sodu 300.00 eur un atnemt tiesibas uz vienu gadu ienemt noteiktus amatus komercsabiedribas : but par kapitalsabiedribas valdes locekli, kapital sabiedribas padomes locekli, prokuristu, parasto komercpilnvarnieku, parstavi filile, komercsabiedribas likvidatoru, sabiedribas kontrolieri, revidentu.
vid prieksnieka p.i. vards uzvards
ja pomnju? tak mozno z tipa snjatj esli podatj balans? ili nelza? kto 4to govorit. odin govorit mozno, drugoj ne znaet. a Vi na 4to namekaete?
razve esli balans podatj i zajavu na otmenu, mesac podozdatj vid ne otmenit etopt liegums? straf ne vazno pustj budet.
парскатс и баланс в бумажном виде VID jau labu laiku kā NEPIEŅEM - tikai EDSā.
http://www.***censored***/lat/tiesibas?doc=5629
es sodien padomaju, ka kad tiksu lidz realai darbibai bus jaalgo minimumu 3 gramatvezus un salidiznat teikto.
jau neatceros kurs no visiem stastija ka es varu papira veida.
sodien bija tiksanas vel ar vienu.
parskatus papira vieda nevar un lidz ar to liegumu ari, 1cels - mainit valdi un pasam but direktoram.
un vot del tadam neprasam un apmanitajiem, kuri agrak sacija var atcelt, ja, es pakasu 2 menesus viltus ceribas.
tagad kas bus? valdi jaunu -> es direktors. parskatus kurs nodot vares? vai ari sos jau nevajag, un tagad vien aprili par 2014?
Kāpēc Jūs pa visu varu gribiet, lai grāmatveži dara juristu darbu?
Izlasiet to rakstu, varbūt kļūs skaidrs, kas jādara.
Fima - neņemiet ļaunā, bet tādam biznesmenim kā Jūs, arī septiņu grāmatvežu būs par maz. Jo Jūs pats taču visu zināt labāk par visiem.
Pēc manām domām, Jums sen bija laiks no šī foruma izreģistrēties. Šis nav pārgudrīšu forums. Neviens Jums šeit neko nepalīdzēs, jo šeit visi ir "parasti mirstīgie", neviens nav tik gudrs kā Jūs.
Fima - neņemiet ļaunā, bet tādam biznesmenim kā Jūs, arī septiņu grāmatvežu būs par maz. Jo Jūs pats taču visu zināt labāk par visiem.
Pēc manām domām, Jums sen bija laiks no šī foruma izreģistrēties. Šis nav pārgudrīšu forums. Neviens Jums šeit neko nepalīdzēs, jo šeit visi ir "parasti mirstīgie", neviens nav tik gudrs kā Jūs.
nu es tak atceros, ka kads deva padomu, tipa es varu ari nebudams valde, ka sia ipasnieks nodot parskatu papira veida.
un ko mes tagad redzam? iznak ka nevaru gan. sakuma valde jaiecel, tam cilvekam jasanem jaunu eds, un tikai vins var?
par algu sim cilvekam ari ir 2 versijas. vieni rakstija neko nevajag, jo tipa no ka. citi ka vajag 0,36 eur menesi.
ja brauksim lidz galam, tad pat ja apturet, sakuma valdi jaiecel? jo tur prasiba jaiesniedz parskatus.
Kāpēc Jūs pa visu varu gribiet, lai grāmatveži dara juristu darbu?
Izlasiet to rakstu, varbūt kļūs skaidrs, kas jādara.
es izlasisu rit, jo nav pieejas sodien
gada pārskats nav nodokļu atskaite, tāpēc uz to neattiecas prasība iesniegt EDSā. VIDam nav tiešibu nepieņemt papīra formātā.
gada pārskats nav nodokļu atskaite, tāpēc uz to neattiecas prasība iesniegt EDSā. VIDam nav tiešibu nepieņemt papīra formātā.
nu es tak saku viedoklu ir daudz, vieni saka var, otri nevar.
un liegumu but valde, mans klusais sapnis, var atcelt pec parskata nodosanas papira formata?
Vienam manam paziņam Talejas ielā tikko kā šajās dienās šajā sakarā parādīja durvis. Nācās iesniegt EDSā.
pie ka tad apstasimies? divi varianti.
1. papira veida nevar un lidz ar to atcelt liegumu ari.
2. papira veida var, un lidz ar to teoretiski ari liegumu var.
Divi varianti - 1) aiziet uz VID noskaidrot.
2) aizbraukt uz VID noskaidrot.
Divi varianti - 1) aiziet uz VID noskaidrot.
2) aizbraukt uz VID noskaidrot.
vid pateica, ka ja nav valdes = nav kam parakstit parskatu.
nemot vera ka info vini dod negribigi, jo laikam atrauj no kafijas dzersanas.
laikam jamaina valdi, taj jasanem eds un jaiesniedz to nabaga parskatu.
un nekadu liegumu neatcels man.
Закрыть
Краткое описание нарушения