Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ekspozīcijas prece vaikalam. К списку тем
Ekspozīcijas prece vaikalam.
Kā pareizi grāmatot preci, ko mums darījuma partneris dod izstādīšanai veikalā, rēķins ir bez PVN. Kad preci pārdodam viņi izraksta rēķinu jau ar PVN. Man viņu nepieciešams ievadīt nolikavā, lai varu pārdot preci.
Paldies.
Ответы (9)
Nemaz nezināju, ka tik interesanti arī var darīt.
Nu viņi izraksta glabāšanas pavadzīmi.
Nemaz nezināju, ka tik interesanti arī var darīt.
Вот и я о том же подумала.
Nu viņi izraksta glabāšanas pavadzīmi.
А они у вас часть экспозиции арендуют? На основании чего у вас чужой товар то хранится?
Kā pareizi grāmatot preci, ko mums darījuma partneris dod izstādīšanai veikalā, rēķins ir bez PVN. Kad preci pārdodam viņi izraksta rēķinu jau ar PVN. Man viņu nepieciešams ievadīt nolikavā, lai varu pārdot preci.
Paldies.
Šī prece tiek iedota realizācijai un visi dokumenti jānoformē pareizi.
Tādas "glabājuma" pavadzīmes uzņēmums var izrakstīt tikai tādā gadījumā, kad preces pārvieto no vienas savas struktūrvienības uz citu savu struktūrvienību - no 1.noliktavasuz 3.noliktavu no noliktavas uz veikalu un tml.
Ja preces viens uzņēmums nodod citam uzņēmumam (Jūsu gadījumā), katram no šiem uzņēmumiem ir jāievēro attiecīgie normatīvie akti, un jānoformē nodokļa rēķini.
Tam nav nekādas nozīmes - Jūs šīs preces izstādāt, iesējat, kā citādi ar tām izrīkojaties, taču tai precei ( "viņai" ) jebkurā gadījumā ir jābūt atbilstoši normatīvajiem aktiem noformētam nodokļa rēķinam, kas apliecina preces izcelsmi Jūsu uzņēmumā.
Jums pašai un Jūsu sadarbības partnerim jāmācās nodokļu ābece.
Paldies, skaidra bilde.
Tāpēc jau jautāju, ka man tādu pavadzīmi iedeva, vienkārši samulsu. Jāurbjas cauri līgumam, mēs esam oficiālie izplatītāji.
Brīžiem liekas, ka labāk nejautāt.
Protams, ka labāk, kā strausam.Kadatnāks trešā persona, tad jautās jums.
Tāpēc tak jautāju, ja man liels uzņēmums iedod šādu pavadzīmi, tad tas mulsina. Labi iešu ābečoties, tā ir vieglāk, nekā ātri uzjautāt.
Закрыть
Краткое описание нарушения