Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
profesionālās civiltiesiskās apdrošināšanas atbildība. К списку тем
profesionālās civiltiesiskās apdrošināšanas atbildība.
Sveiki!
Šobrīd apsveru domu savam uzņēmumam iegādāties profesionālo civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu, jo, kā saka- nekļūdās tas kas neko nedara.
Aizpildīju vairākās firmās pieteikumus, saņēmu piedāvājumus , bet es vēlētos noskaidrot kā ir reāli dzīvē ar šo apdrošināšanu- varbūt jūs varat padalīties savā pieredzē, ieteikt kādu apdrošināšanas firmu ? Varbūt kādam ir bijusi pieredze, kas notiek, kad pienāk brīdis, kad ir ieradies VID un ir atrastas nepilnības grāmatvedības uzskaitē un uzlikts sods?
Ответы (53)
Интересна цена вопроса - сколько будет стоить эта страховка?
neatceros kur izlasīju, bet Ārpakalpojuma grāmatveža civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas minimālais atbildības limits nedrīkst būt mazāks par 3 000 euro.
Savlaik esmu interesējusies- tur baigā ķēpa aizpildīt to pieteikumu, cena atkarīga no pieredzes, izglītības un apgrozījuma.
Varbūt ir kāda informācija, no kā sastāv tie 3000?
Jābūt taču kaut kādam pamatojumam šādām summām, vai ne?
Ja man uzliktu tādu sodu, es līdz mūža galam tādu nespētu samaksāt.
Есть ли и как много фирм, которые вроде как "оказывают бухгалтерские услуги", но на самом деле это две (или три) небольшие фирмы одного владельца, совместно использующие один компьютер с программой?
Есть ли и как много фирм, которые вроде как "оказывают бухгалтерские услуги", но на самом деле это две (или три) небольшие фирмы одного владельца, совместно использующие один компьютер с программой?
Es gan tā nedomāju.
Gan par sevi zinu, ka tas tā nav. Gan arī man paziņas ir, kuriem ir normālas grāmatvedības firmas.
Nezinu, kas Jums liek tā domāt.
Es domāju ka apdrošināšanas kompānijas paši uzradīsies ar savu piedāvājumu. Kādreiz jau tā bija, cik atceros aprosināšanas prēmijas bija palielas, bet savukārt riski un atlīdzības izmaksas - visai aizdomīgas...
Nolēmu neapdrošināt...
Pēc VID sniegtās informācijas uz 08.09.2016 VID ir reģistrēti 7915 ārpakalpojumu grāmatvežu veicēji (5974 juridiskas personas un 1941 fiziskas personas), uz 31.12.2015 bija VID reģistrēti 7434 ārpakalpojumu grāmatvežu veicēji (5705 juridiskas personas un 1721 fiziskas personas), uz 31.12.2014 bija VID reģistrēti 6777 ārpakalpojumu grāmatvežu veicēji (5293 juridiskas personas un 1484 fiziskas personas).
Tas viss skaidrs, taču nesniedz atbildi uz šeit uzdotajiem jautājumiem.
"3.1 pants. Ārpakalpojuma grāmatvedim profesionālā darbība ir civiltiesiski apdrošināta.
Ārpakalpojuma grāmatveža civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas minimālais atbildības limits nedrīkst būt mazāks par 3 000 euro."
minimālais atbildības limits
Это минимальный лимит страхования. А сколько сама страховка стоить будет?
Цены разные,звони в любую стаховую компанию и спрашивай Profesionālās darbības civiltiesiskā atbildība
Это минимальный лимит страхования. А сколько сама страховка стоить будет ?
Нужно сделать запрос в страховую компанию, на этот предмет.
Но возможно, когда закон вступит в силу, расценки могут поменяться, и обе стороны.
Возможно кто то из коллег уже страхует, и поделится информацией ?
Man Balta jau 10.novembrī piedāvājumu atsūtīja (bez prasīšanas):
Atbildības limits 3000 EUR: prēmija 50 EUR
Limits 5000 -> prēmija 70 EUR; Limits 10000 -> prēmija 90 EUR
Man Balta jau 10.novembrī piedāvājumu atsūtīja (bez prasīšanas):
Atbildības limits 3000 EUR: prēmija 50 EUR
Limits 5000 -> prēmija 70 EUR; Limits 10000 -> prēmija 90 EUR
Paldies !
Min. limits - summa nav kritiskā.
Dzintar, un kas rakstīts līgumā?
Kādos gadījumos (lūdzu, vismaz dažus piemērus) Jūs saņemsiet naudu no apdrošinātāja?
Dzintar, un kas rakstīts līgumā?
Kādos gadījumos (lūdzu, vismaz dažus piemērus) Jūs saņemsiet naudu no apdrošinātāja?
Nē, es neslēdzu līgumu. Man Baltā ir KASKO, OCTA mašīnai, viņi vienkārši atsūtīja man piedāvājumu grāmatvežu civiltiesiskajai apdrošināšanai.
Šādi izskatās piedāvājums
https://www.dropbox.com/s/58dsjv9rpk1yu1h/PCTA%20pied%C4%81v%C4%81jums%20gr%C4%81matve%C5%BEiem_LV.docx?dl=0
Ja neslēdzāt līgumu, vai maksājāt?
Paldies.
Спасибо, надо будет уточнить.
Закрыть
Краткое описание нарушения