Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Dalībnieku reģistrs?
Готовлю пакет документов на перерегистрацию основного капитала с LVL на EUR,
возник вопрос (смотрела много вариантов примеров), что значит Daļu kārtas numurs?
PК = 3408 EUR
Daļu skaits = 8
Daļas nominālvērtība = 426 EUR
1 dalībnieks = 7 daļas (87,5 %)
2 dalībnieks = 1 daļa (12,5 %)
Я понимаю так,
1 dalībnieks = 1-425; 427-2982
2 dalībnieks = 426
или вообще ничего не понимаю............
Подскажите пожалуйста по моему случаю?
Ответы (21)
Ja daļu skaits ir 8, kā var būt Nr.425???
Tam, kuram 7 daļas - No.No.1-7;
tam otrajam - No.8.
Un visa mūzika.
1 dalībnieks 7 daļas - 2982 Eur
2 dalībnieks 1 daļa - 426 Eur
Kopā: 3408 Eur
Наверно как-то так
Dalībnieku reģistrā ailē "Daļu numuri" jāraksta tā, kā es augstāk uzrakstīju.
Ja kāds neprot aizskaitīt līdz 8, tā ir viņa paša problēma.
Я понимаю так,
1 dalībnieks = 1-425; 427-2982
2 dalībnieks = 426
или вообще ничего не понимаю............
Понимаете неправильно.
Aivars007 написал как правильно.
Наверно как-то так
Nevaru noturēties nepajautājis - vai Jūs esat redzējusi, kā izskatās Dalībnieku reģistrs?
Kāpēc jādod padomi, ja nezināt pareizu atbildi?
Ja nesaprotat, ko Jums raksta te, tad apmeklējiet saiti:
http://www.ur.gov.lv/?a=68&v=lv
Tur ir sarakstīts - kādi dokumenti jāiesniedz, kā tie izskatās un cik tas maksā.
Наверно как-то так
Nevaru noturēties nepajautājis - vai Jūs esat redzējusi, kā izskatās Dalībnieku reģistrs?
Kāpēc jādod padomi, ja nezināt pareizu atbildi?
Айвар,я не только его видела,но и сама составляла и подавала (причём не однажды) его в УР.И документы успешно были приняты Регистром и внесены изменения.Может быть с тех пор он изменился согласно новому законодательству.И если вы внимательно прочитали я написала слово НАВЕРНО,не претендуя на 100% правильность.
Кстати,в моём хранилище есть образец регистра,но ещё раз повторю,он мог измениться
что значит Daļu kārtas numurs?
Gravchik, Вы не поняли вопроса. Речь идёт о порядковом номере.
Neņemiet vien ļaunā.
Taču - ja сама составляла и подавала (причём не однажды), tad jau nu tik elementāru lietu, kā sanumurēt 8 daļas vajadzētu prast.
Tam nav nekādas nozīmes - mainījās tā veidlapa vai nemainījās.
Es nekad neesmu sapratis cilvēkus, kuriem pietrūkst elementāras loģikas.
Kaut vai tie būtu 8 auni, kas jāsanumurē. Nekā nevarētu sanākt vairāk par 8.numuru- no 1 līdz 8.
Ja vien nebūtu norādīts, ka Jums aplokā jau ir 1234 auni, kuru numuri ir no 1 līdz 1234, un ka šiem 8-iem tagad jāpiešķir nākošie numuri - 1235., utt.
Es saprotu tikai to, ka vēlme atbildēt ir neapslāpējama.
Nekā personīga.
что значит Daļu kārtas numurs?
Gravchik, Вы не поняли вопроса. Речь идёт о порядковом номере.
Да,скорей всего просто не поняла вопроса
Es saprotu tikai to, ka vēlme atbildēt ir neapslāpējama
Vai tad neesam ienākuši forumā, kur var patērzēt?
Esam, jau esam.
Man šķiet, ka būs barga ziema.
Starp citu UR mājaslapā ir jaunas veidlapas. Mans kolēģis, kas ļoti bieži nodarbojas ar dažādu dokumentu iesniegšanu UR (dibināšanu, likvidēšanu dažādām statūtu izmaiņām utt) sēž pavisam nelaimīgs.
Laikam atkal grib samazināt administratīvo slogu - tad kādu mārrutku dēļ viss jāsataisa tā, ka pat tāds cilvēks, kas orientējas atbilstošajā likumdošanā, nevar aizpildīt bez zvanīšanas uz reģistru?
Šīs veidlapas ir ieteikums, bet nav obligātas, manuprāt.
Starp citu UR mājaslapā ir jaunas veidlapas. Mans kolēģis, kas ļoti bieži nodarbojas ar dažādu dokumentu iesniegšanu UR (dibināšanu, likvidēšanu dažādām statūtu izmaiņām utt) sēž pavisam nelaimīgs.
Laikam atkal grib samazināt administratīvo slogu - tad kādu mārrutku dēļ viss jāsataisa tā, ka pat tāds cilvēks, kas orientējas atbilstošajā likumdošanā, nevar aizpildīt bez zvanīšanas uz reģistru?
Uzņēmumu reģistrā vienmēr viss plūst un mainās.
Un ar to cīnīties ir tas pats, kas čurāt pret vēju.
Es rakstīju tikai to, ko labi zinu, jo tāpat kā Jūsu kolēģis - ļoti bieži nodarbojos ar dažādu dokumentu iesniegšanu UR (dibināšanu, likvidēšanu dažādām statūtu izmaiņām utt) sēžu pavisam nelaimīgs...
Bet... tāpat vien bērnu dēļ kopā jādzīvo...
Turpmāk Uzņēmumu reģistra mājas lapā klientiem ir pieejami jauna izskata paraugi un dokumentu sagataves iesniedzamajiem dokumentiem - piemēram, statūtiem, dibināšanas lēmumiem, valdes locekļu piekrišanām u.c. To saturs ir identisks iepriekšējiem dokumentu paraugiem, bet to vizuālais noformējums nedaudz atšķiras, jo attiecīgajās joslās tiem ir pievienoti svītru kodi.
Dokumentiem piešķirtie svītru kodi uzlabos Uzņēmumu reģistra datu un dokumentu apstrādes procedūras. Proti, klienta iesniegtos dokumentus ieskenējot, programmatūra automātiski iegūs datus no tā un tos importēs informācijas sistēmā, lai tālāk jau Uzņēmumu reģistra darbinieki varētu strādāt ar jebkuru dokumentu, neatkarīgi no tā, kurā reģionālajā nodaļā fiziski atrodas reģistrācijas lieta. Sekmīga risinājuma integrēšana Uzņēmumu reģistra procesos ir būtisks priekšnosacījums tam, lai būtu iespēja nākotnē atteikties no dokumentu iesniegšanas teritoriālās piekritības, tādējādi klientiem būtiski atvieglojot formalitāšu kārtošanu ar Uzņēmumu reģistru, jo dokumentus varēs iesniegt jebkurā tā reģionālajā nodaļā neatkarīgi no uzņēmuma juridiskās adreses.
Tā kā veidlapu pielāgošana digitālajam risinājumam ir ilgstošāks process, tad šobrīd svītru kodu lietojums ir tikai veidlapām pievienojamiem dokumentiem, bet pašām veidlapām svītru kodi tiks pievienoti pakāpeniski.
Lai kopīgi jau tuvākajā nākotnē padarītu Uzņēmumu reģistru daudz pieejamāku, aicinām klientus izmantot šos jaunos paraugus un dokumentu sagataves. Sīkāka informācija par to, kā aizpildīt jaunos dokumentus, ka arī biežāk lietoto dokumentu paraugus variet atrast sadaļā dokumentu paraugi.
Nekur nav rakstīts, ka šīs veidlapas ir obligāti jāizmanto.Svarīgi, lai saturs atbilst prasībām.
Lielākā daļa UR veidlapu ir apstiprinājis Ministru kabinets. Un tajās saturu mainīt nav atļauts. Atļauts tikai izņemt tās sadaļas, kuras attiecīgajā reizē nav nepieciešamas.
Sākotnēji jautājums bija par kapitāldaļu numuriem.
Astoņām kapitāldaļām nevar būt pāri par 3 tūkstošiem numuru, un neredzu jēgu izplūst vairāku lappušu garumā par elementāru loģiku. Nav svarīgi, kādā veidlapā šīs 8 kapitāldaļas ierakstīs, vienalga vairāk par astoto numuru nesanāks.
Loģikas trūkums joprojām rullē!
Astoņām kapitāldaļām nevar būt pāri par 3 tūkstošiem numuru....
Tas taču pat "aunam" skaidrs, ka nevar tā būt, bet.......es ne par ko nebrīnos.....vairs nebrīnos.
Закрыть
Краткое описание нарушения