Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Система электронного декларирования (EDS)

precizējumu iesniegšana К списку тем

precizējumu iesniegšana
Vai kādam ir nācies vairākas reizes precizēt dokumentu? Tā nu ir sanācis, ka uzņēmumam darba devēja ziņojums vienam periodam ir jāiesniedz 3 reizi (pirmreizējs, precizējums un atkal precizējums). EDS nepieņem 2 precizējumu un VID atbild, jāraksta vētule ar lūgumu manuāli ievadīt datus. Vēstule tika iesūtīta VID, bet rezultāts nav. Aizbraucu uz KAC, kur speciālists atbildēja, ka ir pieļaujama 1 reize, lai labotu dokumentu... kur atsaucās uz likuma pamata nenosaucot likumu un pantu, kas to nosaka.
Varbūt šeit ir kāds zinošs un var man pateikt likumu un pantu par precizējumu skaita ierobežojumiem?
Milledy
Milledy 10.12.2014 17:51
16 сообщений на сайте

Ответы (4)

Par nodokļiem un nodevām
16.pants Nodokļu maksātāju tiesības
6) iesniegt nodokļu administrācijai iesniegumu par nodevu samaksas pārskatīšanu, nodokļu deklarācijas labojumu vai precizējumu triju gadu laikā pēc konkrētajos likumos noteiktā maksāšanas termiņa, ja šajā laikā par konkrētajiem nodokļiem un attiecīgajiem taksācijas periodiem nav uzsākta vai veikta nodokļu revīzija (audits), nav beidzies šā likuma 23.panta5.1 daļā noteiktais deklarācijas precizējumu iesniegšanas termiņš vai šā likuma 23.panta5.2 daļā noteiktajā gadījumā nav pieņemts lēmums par nodokļu apmēra precizēšanu. Attiecībā uz valsts budžetā ieskaitāmiem nodokļu maksājumiem šajā punktā noteikto termiņa nokavējumu var atjaunot Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors, ja nodokļu maksātājs iesniedz iesniegumu par termiņā nesamaksāto nodokļu samaksu;
Kvitka
Kvitka 10.12.2014 18:18
402 сообщения на сайте
VSA

23.pants Ziņojums par obligātajām iemaksām

(1) Darba devējam ir pienākums reizi mēnesī līdz obligāto iemaksu veikšanai noteiktajam termiņam iesniegt Valsts ieņēmumu dienestam ziņojumu par obligāto iemaksu objektu un obligātajām iemaksām no darba ņēmēju darba ienākumiem pārskata mēnesī Ministru kabineta noteiktajā kārtībā.

(11) Darba devējs, kurš precizē darba ņēmēja darba ienākumus un obligātās iemaksas šā likuma 20.1 panta otrajā daļā noteiktajā kārtībā, katru pārskata mēnesi var precizēt vienu reizi......
Japaina
Japaina 10.12.2014 18:32
10269 сообщений на сайте
likums pret likumu... kā VID darbinieks gribēs - tā darīs...
Milledy
Milledy 10.12.2014 21:27
16 сообщений на сайте
likums pret likumu... kā VID darbinieks gribēs - tā darīs...
Milledy 10.12.2014 21:27
Нет противоречия в законах- закон "Par nodokļiem un nodevām" только регламентирует общий порядок.
Относительно darba devēja ziņojums - Japaina указала ссылку на пукнт закона.
Ser
Ser 10.12.2014 21:41
3685 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.