Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Система электронного декларирования (EDS)
В ЭДС появился раздел PSP dalībnieku un nozaru asociāciju biedru PVN deklarācijās norādīto datu neatbilstība К списку тем
202 сообщения на сайте
Ответы (16)
1927 сообщений на сайте
PSP dalībnieki neesam, bet Tirgotāju asociācijā gan - vienu partneri ar starpību rāda
Nodokļu maksātāja darījuma partneri, ar kuriem veidojas PVN priekšnodokļa starpības darījumos, kuros piemēro PVN „reverso” maksāšanas kārtību
Nodokļu maksātāja darījuma partneri, ar kuriem veidojas PVN realizācijas starpības darījumos, kuros piemēro PVN „reverso” maksāšanas kārtību
Nodokļu maksātāja darījuma partneri, ar kuriem veidojas negatīvās PVN realizācijas starpības
Nodokļu maksātāja darījuma partneri, ar kuriem veidojas pozitīvās priekšnodokļa starpības
Nodokļu maksātāju darījumi ar uzņēmumiem, kuri pēc VID rīcībā esošās informācijas ir uzskatāmi par augsta riska nodokļu maksātājiem
Sk.nodaļa Pārskati
Ну ведь приятно !!!
Es gan vēl neesmu manījis.
Dzana - Kur Jūs to varat redzēt?
Es gan vēl neesmu manījis.
Dzana - Kur Jūs to varat redzēt?
) ir lodziņš " Nokavēts dokumentu iesniegšanas termiņš" un nokavēto atskaišu saraksts.Bet es to redzu tikai vienam uzņēmumam- kurš, pēc " klusēšanas perioda" , reģistrējas ka MUN maksātājs.
Nokavēts7 Vēlāk
Tad jau laikam man neredzēt.

Я тоже не вижу такой список
Neko tādu mums neredzēt - tāpat kā neredzēt savas ausis bez spoguļa palīdzības...
Jā, un tad var redzēt tādu sadaļu ATGĀDINĀJUMI, kurā jau ir iekļauti 2 janvāra pārskati - PVN un sociālais.
Nokavēto nav - jo tādu arī nav bijis.
Tt7 - meklējiet tikai parādniekos.
"Parastajiem mirstīgajiem" - kārtīgajiem - pagaidām vēl nav.
Neko tādu mums neredzēt - tāpat kā neredzēt savas ausis bez spoguļa palīdzības...

Сейчас увидел этот барометр Atgādinājumi и 3 столбика "Visi", "Vēlāk" и был "Nokavēti", который исчез сразу после подачи просроченных, а напоминания с датами на январь 2015 г. остались.
На термометр похоже, только вместо градусов месяцы
173 сообщения на сайте