Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Посоветуйте ортопеда, пожалуйста К списку тем
Mazura 13.03.2015 09:48
773 сообщения на сайте
773 сообщения на сайте
Ответы (2)
Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā (TOS), paskatieties mājas lapā 3.nodaļa. Visvairāk lielo locītavu operācijas veic Dr.Ābols un Dr.Studers(dažreiz pat pusi no visām slimnīcā veiktajām endoprotezēšanām). Bet tādēļ pie šiem ārstiem ir ļoti garas rindas, par tad, ja operāciju veic par maksu. Bet visi ārsti šajā nodaļā ir ļoti labi.
Valsts apmaksāta operācija pat "steidzamos"gadījumos bieži vien jāgaida ilgāk nekā gadu.
Vēl endoprotezēšanas veic arī Gaiļezerā (mājas lapā sadaļa Traumatoloģijas un ortopēdijas klīnika) un 2.slimnīcā, varbūt vēl kaut kur. Bet es ieteiktu to darīt tur, kur tas ir zināmā mērā "konveijers", jo tikai tā ķirurgs un pārējais personāls nodrošina kvalitāti, nevis tur, ko dara varbūt reizi mēnesī.
Man tuvai radiniecei operācijas ir veicis Dr.StudersTOC (abi ceļi) un Dr. Rafaels (Gaiļezerā) (gūža). Abus varu ieteikt.
Valsts apmaksāta operācija pat "steidzamos"gadījumos bieži vien jāgaida ilgāk nekā gadu.
Vēl endoprotezēšanas veic arī Gaiļezerā (mājas lapā sadaļa Traumatoloģijas un ortopēdijas klīnika) un 2.slimnīcā, varbūt vēl kaut kur. Bet es ieteiktu to darīt tur, kur tas ir zināmā mērā "konveijers", jo tikai tā ķirurgs un pārējais personāls nodrošina kvalitāti, nevis tur, ko dara varbūt reizi mēnesī.
Man tuvai radiniecei operācijas ir veicis Dr.StudersTOC (abi ceļi) un Dr. Rafaels (Gaiļezerā) (gūža). Abus varu ieteikt.
Liels paldies.
Mazura 13.03.2015 15:52
773 сообщения на сайте
773 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть