Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Mikriuzņēmums К списку тем
Mkm 22.05.2015 17:13
32 сообщения на сайте
32 сообщения на сайте
Ответы (7)
Jautājums:
Kura ceturkšņa deklarācija jālabo, ja mikrouzņēmumam tiek atdota prece, kuras realizācijas ieņēmumi tika ietverti iepriekšējā ceturkšņu apgrozījumā?
Atbilde:
Lai gūtu patiesu priekšstatu par mikrouzņēmuma apgrozījumu taksācijas perioda laikā, precizē tā ceturkšņa deklarāciju, kurā preču realizācijas darījums norādīts sākotnēji.
Kura ceturkšņa deklarācija jālabo, ja mikrouzņēmumam tiek atdota prece, kuras realizācijas ieņēmumi tika ietverti iepriekšējā ceturkšņu apgrozījumā?
Atbilde:
Lai gūtu patiesu priekšstatu par mikrouzņēmuma apgrozījumu taksācijas perioda laikā, precizē tā ceturkšņa deklarāciju, kurā preču realizācijas darījums norādīts sākotnēji.
Mikrouzņēmumi maksā 50,00 Eur,bet vai pašnodarbinātajam arī jāmaksā?Man paziņa ir pašnodarbinātā.Viņai VID lika samaksāt 50,00 Euro.
Mikrouzņēmumi maksā 50,00 Eur,bet vai pašnodarbinātajam arī jāmaksā?Man paziņa ir pašnodarbinātā.Viņai VID lika samaksāt 50,00 Euro.
Платят все.
Платят все.
Платят все. И все по 50
Tik pašnodarbinātajiem proporcionāli samazinās par visu pārejošās darba nespējas laiku vai arī slimības lapas B laiku, īsti neatceros. Skat. likumā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть