Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darbinieka personīgā konta izmantošana avansiem К списку тем
Darbinieka personīgā konta izmantošana avansiem
Uzņēmums nevēlas tērēt līdzekļus un maksāt par uzņēmuma karti, tāpēc tas grib izmantot darbinieka personīgo kontu, kur pārskaitīt avansu par pakalpojumiem, par ko darbiniekam jāiesniedz avansa norēķins. Pakalpojums tiks saņemts ārzemēs. Cik noprotu, bez darbinieka piekrišanas tas neiet cauri?
Dzintars
Ответы (22)
Neiet gan cauri.
Vispirms jau vajadzētu Rīkojumā par norēķiniem ar avansieriem to ierakstīt, kā arī saņemt darbinieka piekrišanu.
Paldies, Aivar,
Tātad, ja uzņēmums ļoti grib, bet darbinieks - ļoti negrib, paliek tikai SN vai uzņēmuma karte?
Ja darbinieks ļoti negrib - jālasa Darba līgums.
Tad jau darbinieks negribēs vispār ar šīm lietām nodarboties.
Tas ir - veikt saimnieciskos pirkumus.
Grūti spriest, kāpēc darbinieks varētu negribēt.
Man, piemēram, nevienā uzņēmumā nav neviena avansiera ar skaidru naudu.
Principā!
Es arī negribētu, ka pa manu kontu maisās firmas nauda.
Айвар, не хочет получать деньги и платить с личного счета. Имеет право, я бы тоже не хотела. Фирма должна обеспечить его рабочей карточкой.
Не должна. Карточек не напасешься на каждого командированного.
Parasti es Albīnas viedoklim 100% piekrītu, taču šoreiz vairāk punktu lieku Kel - tas nu būtu par traku, ja katrs šoferis, katrs "maļars", kuriem atļauts reizēm kaut ko nopirkt, staigātu ar uzņēmuma norēķinu karti.
Spēju iedomāties, cik "priecīgs" būtu grāmatvedis norēķinu perioda beigās.
Viens no viņiem būtu nopircis cīsiņu mīklā, ar majonēzi vai ar kečupu, cits savukārt - graužamos burkānus un prezervatīvus.
Albīnas variantu pilnībā neizslēdzu, pie noteikuma - ja darbinieki ir labi audzināti, atbildīgi, jau iepazīti utt.
Katrs gadījums ir individuāls, kā sacīt jāsaka.
Vienam - māte, otram - meita, trešajam - kleita...
Не должна. Карточек не напасешься на каждого командированного.
Напасешься. У нас карточки на каждого водителя и ничего, никто не застрелился.
ja darbinieki ir labi audzināti, atbildīgi, jau iepazīti utt.
Айвар, ну так это уже их проблемы. Не сдал чек, сумма зависнет под отчетом.
Albīna, es zinu, ka pie Jums ir kārtība.
Taču... tā kā pie Jums ir ļoooooooooooti reti.
Tur tas suns aprakts.
Руководство воспитало
Ne jau nu bez grāmatvedes palīdzības...
Nevajag скромничить...
Да-да, криками и угрозами со стороны бухгалтерии
Zinām, jau zinām, как "легко" это дается...
Альбина, водители - это специфика, где с картой удобней. Я про разовые командировки
Айвар, чтобы не распыляли денежку, на каждую карту отдельный счет. Доступа к общему никто не имеет.
Aga, un par katru kontu "bleķot" alkatīgajām bankām katru mēnesi, kā minimums, 3,60 EUR (vislētākais variants).
Daudzi laikam var to atļauties, es - nē.
По мне, что лучше не смешивать личное с рабочим.
Руководство воспитало
Бывает, что и руководство надо воспитывать
Закрыть
Краткое описание нарушения