Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Vai IK var saņemt bezdarbnieka pabalstu К списку тем
Andi 03.08.2015 10:18
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Ответы (5)
IK un pašnodarbinātais nevar pretendēt uz bezdarbnieka statusu, jo atbilstoši likumam par Valsts sociālo apdrošināšanu, tā ir persona, kura strādā (1.pants).
Ja es kļūdos, labojiet mani.
Ja es kļūdos, labojiet mani.
Aivareno 04.08.2015 16:13
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
А затем чтобы не везде светить своим ИФ, п/к.
Что вы собираетесь светить, если у вас только договор аренды? Все равно при заключении договора вы должны будете указать свои персональные данные.
Зачем вам становиться ИК? Просто зарегистрируйте в ВИДе договор аренды.
без регистрации хоз.деятельности
Par iedzīvotāju ienākuma nodokli
11. pants. No saimnieciskās darbības gūtā apliekamā ienākuma noteikšana
12. Ja maksātājam nerodas saimnieciskās darbības izdevumi vai tie ir nebūtiski, maksātājs, gūstot ienākumu no īpašuma [iznomājot vai izīrējot nekustamo īpašumu (arī pārdodot īres tiesības), nododot lietu tālāk apakšnomniekam vai apakšīrniekam, iznomājot kustamo mantu vai gūstot samaksu par dabas resursu izmantošanu vai izmantošanas aprobežojumiem] vai gūstot ienākumu no kustamas lietas atsavināšanas, kas atbilst tikai šā panta 1.3 daļas 2.punktam var nereģistrēties Valsts ieņēmumu dienestā kā saimnieciskās darbības veicējs.
Klvn2 04.08.2015 16:21
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть