Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra К списку тем

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra
Vai kāds ir strādājis ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru?
Vadītāja bija seminārā par projektiem, kur, pieminot šo iestādi, visi pašvaldību grāmatveži esot sākuši pūst un elst cik briesmīga iestāde.
Mums līdz šim nav bijis tas gods ar viņiem strādāt
Apskatot viņu mājas lapu, neko traku neredzu.
Vai tiešām velns ir tik melns kā viņu mālē?
Skudrina_santa
Skudrina_santa 01.10.2015 11:29
102 сообщения на сайте

Ответы (5)

Strādāju ar viņiem jau vismaz 3 vai 4 gadus.
Nezinu, kā ar pašvaldību grāmatvežiem, bet mana pieredze nav no tām labākajām.
Viņi tur uti uz Jelgavu kājām aizdzīs un matus saskaldīs 99 gabalos.
Bet tā jau ir visās valsts iestādēs, kurās var izrādīt savu varu.
Viņiem taču ir VARA dalīt EIROPAS naudu! Tāāāda vara!
Visi pārējie ir mazi, melni, kā skudriņas.

Joks caur asarām bija, kad nepratu viņiem pa prātam sagatavot vienu pārskatu - sūtīju kādus 6-us lasījumus - visi bija slikti. Beigās viņi neizturēja manu pacietību un atsūtīja - kādam pārskatam jābūt. Izdrukāju, parakstīju, nosūtīju. Pēc nedēļas e-pasts - šo lapu pārdrukājiet šitā - bija nepareizi.
Bez komentāriem.

Piemēram, tas pats ir ar Jaunatnes starptautisko lietu aģentūru - arī ar šo "pasaules nabu" man ir "tas gods" strādāt.
Viņu sasniegums ir šāds - Mums finansu pārskatu NEVIENS vēl nav pratis iesniegt!
Pajautāju - kā Jūs domājat, par ko tas liecina?
Nodokļu pārskatus, piemēram, tūkstošiem grāmatvežu valstī prot sagatavot un iesniegt, pie kam - visdažādākos. Bet šai "pasaules nabai" pārskatu NEVIENS neprot.
"Kronis visam" bija - ja Jums tajā ailē nekas nav rakstāms, un sistēma pārskatu neņem pretī, tad tajā ailē ielieciet punktiņu, tad sistēma paņems.

Tālāk spriediet paši!
Aivars007
Aivars007 01.10.2015 13:17
26984 сообщения на сайте
Līdz šim esmu strādājusi ar Sabiedrības integrācijas fondu. Veiksmīga sadarbība, cilvēcīga komunikācija ar finanšu uzraugiem.

Mums tikko sākās projekts ar Jaunatnes starptautisko lietu aģentūru. Pirmo reizi.
Tagad mēģinu izstudēt ar viņiem noslēgto līgumu. Briesmīgs - visu laiku atsauces uz n-tajiem punktiem un kamēr tos izlasi esi jau aizmirsis par ko bija punkts, ko lasi.

Sadarbība ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru vēl plānā.

Balstoties uz Jūsu pieredzi, izskatās, ka būs jautri

Paldies, ka padalījāties.
Skudrina_santa
Skudrina_santa 01.10.2015 18:18
102 сообщения на сайте
Būs gan jautri.
Neaizmirstiet ielikt punktiņus ailēs, kuras nav jāaizpilda.
Mēģināju tā nedaudz "apsēdināt" pārgudrīšus. Vajadzēja dzirdēt - bija sajūta, ka ar pliku pak**** esmu skudru pūznī iesēdies.
Kad vienreiz nāks tāda vara, kas visus šos liekēžus ar sū****** koku patrieks!
Aivars007
Aivars007 01.10.2015 23:57
26984 сообщения на сайте
Tak atrodiet ieinteresēto deputātu, atdodiet tam 10% lai skrien pa gaiteniem, un viss notiek. Korupcja ja, bet nu a ko darit.
Fima
Fima 30.10.2015 20:08
625 сообщений на сайте
Fima - es domāju, ka būtu labāk, ka Jūs pats ar pliku pakaļu paskraidītu pa gaiteņiem - bez procentiem, tātad bez korupcijas. Korupcija nav laba lieta - tā tiek apkarota.
Aivars007
Aivars007 30.10.2015 22:20
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.