Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Rēķins
Varbūt kāds var palīdzēt...
Esmu reģistrēta saimnieciskās darbības veicēja, apmācu valodu. Manas stundas tagad sāka apmeklēt skolnieks (nav pilngadīgs, rēķinu apmaksās mamma). Ko man jānorāda rēķinā? Skolnieka datus vai mammas?
Paldies.
Ответы (19)
Pareizi būtu skolnieka datus.
Es izrakstu uz vecāku vārda, bet piezīmēs - bērna datus.
Es izrakstu uz vecāku vārda, bet piezīmēs - bērna datus.
Arī šāds variants ir labs.
Arī šāds variants ir labs.
Nevis arī, bet tikai.
"...Ko man jānorāda rēķinā?" - un tā raksta skolotājs?
Vai pareizi nebūtu:''Kas man jānorāda rēķinā?". Atbilde- "Bērna dati".
Kas tā par aplamību, ka nominatīva vietā raksta akuzatīvu.
Vēl viens murgais piemērs televīzijā Rīga 24LV kanālā: "Ko notiek Rīgā?"
Kaut kāds murgs!!!
Atvainojiet, bet nenocietos "uzbraukt".
Pievienojos Elitai!
Pavisam drīz latviešu valoda laikam Latvijā būs retums.
Katrs to izkropļo, kā vien māk.
Elitai - "nenocietos neuzbraukt"
Esmu korejiesu valodas skolotaja. Rakstu bez garumzimem, jo telefona nav tadas funkcijas. Paslaik pati macos latviesu valodu un ljoti atvainojos par savu velmi macities latviesu valodu un par to ka nespeju to iemacities dazhas dienas, lai uzdotu seit jautajumu bez kludam. Vai tadi shiet ir cilveki?
Cilvēki šeit un visā valstī ir dažādi.
Un katram latvietim sava dzimtā valoda ir tuvu sirdij, tāpēc arī tāda reakcija.
Ja Jūsu dzimtā valoda ir cita, Jums arī droši vien nepatiktu, ka to izkropļo.
Kā mēs varam zināt, ka Jūs valodu tikai tagad mācāties?
Ja apvainojāties - tad absolūti nevietā.
Norādīt uz manam kļūdām nezinot situāciju arī nav īsti korekti. Un kāpēc uzreiz pieņem ka es varu būt tikai latviešu valodas skolotāja? Paldies par atbildēm. Paldies par negatīvo attieksmi.
Kā redzu, apvainojāties. Uzskatu, ka nevietā.
Neviens šeit neveic izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kurš ir latviešu valodas skolotājs un kurš nav skolotājs.
Ja rakstījāt latviešu valodā un sagaidījāt, ka neviens neaizrādīs par kļūdām, Jums vajadzēja piebilst, ka Jūsu dzimtā valoda nav latviešu valoda.
Neuzskatu, ka attieksme pret Jums bija negatīva.
Atbildes pēc būtības uz Jūsu jautājumu Jums tika sniegtas.
Pareizi būtu skolnieka datus.
Ученик является получателем услуги и на этом основании выписывается счет, а кто за него платит- мама, папа, бабушка, дедушка или братья/сестры уже не стольважно.
Несовершеннолетние тоже подрабатывают и получают за это оплату на свой счет, а не на счет мамы/папы.
а кто за него платит- мама, папа, бабушка, дедушка или братья/сестры уже не стольважно.
Ja programmā jāsasaista saņēmējs ar maksātāju, tad pat ļoti svarīgi.No pieredzes.
Ja programmā jāsasaista saņēmējs ar maksātāju, tad pat ļoti svarīgi.
programmā можно привязать и по номеру счета.
Ja programmā jāsasaista saņēmējs ar maksātāju, tad pat ļoti svarīgi.
programmā можно привязать и по номеру счета.
Jā, var, bet maksātāji nav grāmatveži un bieži kļūdās, nenorāda.
Jā, var, bet maksātāji nav grāmatveži un bieži kļūdās, nenorāda.
Самозанятые программы не используют- проблем не будет
эта проблема с аналитикой по счёту очень просто решается и уже давно (в любой программе)
Самозанятые программы не используют- проблем не будет
Kāpēc не используют? Očeņ daže izpolzujut! Ir 21.gadsimts...Tehnoloģiju laikmets.
C чего нибудь начните!
Начните с главного!
Закрыть
Краткое описание нарушения