Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Labots rēķins К списку тем

Labots rēķins
Labdien,
mums ir šāds gadījums. Klientam izrakstījām rēķinus. Tajā pašā dienā nācās labot un nosūtījām labotos. Rēķini tiek sūtīti elektroniski, t.i. uz e-pastu.
Klients viņus bija saņēmis, jo zvanīja, bet tagad cita persona saka, ka labotie rēķini tika palaisti garām un tagad labot iepriekšējo mēnesi nevar. (Klients ir liels, ar banku saistīts uzņēmums).
Tagad viņi saka, ka tā bija mūsu kļūda, lai rakstam sākotnējiem rēķiniem kredītrēķinus. Ja nevaram programmā, lai rakstam excelī. Bet mēs arī nevaram esošajiem (jau pareizajiem) rēķiniem rakstīt kredītrēķinus. Uz kā pamata?
Kuram šai situācijā būtu jālabo? Abas puses pastāv uz savu. Vai varam pretējai pusei ko ieteikt?
Elinaki
Elinaki 09.10.2015 17:31
113 сообщений на сайте

Ответы (4)

Я думаю, что вы должны писать. В бухучете по правилам ничего не правится и не выбрасывается задним числом. Если что-то в учет попало, операцию можно только аннулировать обратной записью и внести новую.
Это компьютеры бухов разбаловали, что можно стереть, исправить, переписать, перепечатать. В бумажном гроссбухе это было невозможно.

Сейчас выставляйте им кредитный счет на аннулирование предыдущего и новый правильный счет.

Основание: ошибочный предыдущий счет.
Maija
Maija 09.10.2015 17:43
28223 сообщения на сайте
Jums nāksies labot - kā raksta Maija.
Šaubos, vai Jums ar sadarbības partneri ir tāds līgums, uz kura pamata Jūs varētu pierādīt, ka taisnība Jūsu pusē.
Nevar tā "svaidīties".
Ja labojāt un sūtījāt citu rēķinu vietā, Jūsu pienākums bija pārliecināties, ka sākotnējais ir izdzēsts (anulēts) un ka pareizais ir pieņemts.
Aivars007
Aivars007 09.10.2015 18:40
26984 сообщения на сайте
Jūsu pienākums bija pārliecināties, ka sākotnējais ir izdzēsts (anulēts) un ka pareizais ir pieņemts.
Aivars007 09.10.2015 18:40
Jā, jā - vajadzēja pie viņiem aizbraukt un ielūrēt grāmatvedības programmā.

Ja tā nopietni - tad jāvienojas, kā viņi akceptē saņemtos rēķinus.Vislabāk - atsūtot e-pastu, jo mēli pie papīra nepiešūsi, bet e-pastu gan!
Andaz
Andaz 12.10.2015 14:11
27892 сообщения на сайте
Jā, jā - vajadzēja pie viņiem aizbraukt un ielūrēt grāmatvedības programmā.

Ja nav tālu, varēja arī kājām aiziet.
Aivars007
Aivars007 12.10.2015 16:50
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.