Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
pētniecības un attīstības izmaksas К списку тем
pētniecības un attīstības izmaksas
Varbūt kāds man varēs palīdzēt...
Uzņēmums ražo apkures katlus. Vai var likt eksperimentu izmaksas (lai uzlabotu katlus) uz pētniecības un attīstības izmaksām?
Mūs apkalpo grāmatvedības uzņēmums, bet mēs šeit uz vietas rakstam uzdevumu kontus uz pavadzīmēm un rēķiniem pirms nodot tos grāmatvežiem un uz manu jautājumu viņi atbildēja, ka mēs te paši nosakām ko uz kādu kontu likt...
Paldies.
Ответы (17)
Laba firma Jūs apkalpo.
Man bija lidzīga situācija, es lieku visus izdevumus uz 21.. kontu, pec tam ar vadītāja rīkojumu proporcionāli, 2 gadu laikā norakstīju uz 7... kontiem.
Varāt arī uzreiz norakstīt uz izdevumiem 7... kontiem.
A kurā izdevumu kontu grupā man jāparedz konts šīm izmaksām? 71. grupā?
Ja jūsu grāmatvedības firma to nevar pateikt, tad iesaku mainīt apkalpojošo firmu. Ko tad viņi dara, tikai savada kontus ko jūs esiet sakontējuši?
A kurā izdevumu kontu grupā man jāparedz konts šīm izmaksām? 71. grupā?
Lieciet kaut vai 71.grupā.
Apdomājam tagad variantus...mēs ar uztraucamies par to, ka ja būs nepareizs konts uzrakstīts vai viņi vispār to pamanīs....
Apdomājam tagad variantus...mēs ar uztraucamies par to, ka ja būs nepareizs konts uzrakstīts vai viņi vispār to pamanīs....
Kāda interesanta grāmatvedības pakalpojumu firma.
Kāda interesanta grāmatvedības pakalpojumu firma.
It kā atsauces ir labas, ir arī raksts vienā laikrakstā par viņiem, maksa par pakalpojumiem ir ĻOTI liela, bet kvalitāte kaut kā klibo...ik pa laikam algas nepareizi aprēķina....redz ka trūkst kādas dokuments, bet pateikt laicīgi nevar....dokumenti pie viņiem pazūd (pazuda dažas realizācijas pavadzīmes vēl no gada sākuma....).
Diemžēl, nevar jau zināt kā būs....
.... ir arī raksts vienā laikrakstā par viņiem, maksa par pakalpojumiem ir ĻOTI liela...
Šodien par mani ieliks gan atsauksmes, gan rakstu, gandrīz jebkurā laikrakstā. Tas nav nekāds rādītājs. Tā ir reklāma.
Grāmatvedības kontu apstiprina uzņēmuma vadība un vadība ir arī tā kura nosaka, kas un kā notiek uzņēmumā. Taču es neesmu prasījis nevienam vadītājam - kurā kontā, kādus izdevumus un ieņēmumus grāmatot. Uzskatu, ka tā ir mana kompetence un atbildība. Par ko tad man uzņēmums maksā naudu? Ne jau par datu ievadi programmā. Tad jau esmu nemaz neesmu grāmatvedis, bet datu operators.
Tad jau esmu nemaz neesmu grāmatvedis, bet datu operators.
Там и сидят такие операторы в grāmatvedības uzņēmums за маленькую зарплаты, а "лицо фирмы" заказывает статьи в рамках узнаваемости, чтобы было основание для maksa par pakalpojumiem ir ĻOTI liela, а за кадром уже другая история
Tad jau esmu nemaz neesmu grāmatvedis, bet datu operators.
Там и сидят такие операторы в grāmatvedības uzņēmums за маленькую зарплаты, а "лицо фирмы" заказывает статьи в рамках узнаваемости, чтобы было основание для maksa par pakalpojumiem ir ĻOTI liela, а за кадром уже другая история
В любом случае, историю за кадром заранее трудно узнать... у меня обоснованные подозрения, что платим мы не столько за бухгалтерия, сколько за их крутой офис в центре Риги
Nuja, kas grib saņemt pakalpojumus no kruta ofisa Rīgas centrā, tam dārgi jāmaksā.
Katrs maksā par to, ko vēlas maksāt. Grāmatvedība uzņēmumā nav tikai ķeksīša pēc, tāpēc es painteresētos ar ko man darīšana, un tikai tad uzticētu kādam grāmatvedību.
Jebkurà gadìjumà jautàjums nebija par gràmatvedìbas uznjémumu un músu vadìba nevar sanjemties....
Tàpéc jàstràdà ar to kas ir....
Vai var likt eksperimentu izmaksas (lai uzlabotu katlus) uz pētniecības un attīstības izmaksām?
Protams, ka var - teorētiski. Bet neviens šeit neredz, cik tās izmaksas lielas (būtiskas) Jūsu uzņēmumā, vai tās patiešām arī pēc ekonomiskās būtības tādas ir.
Tie ir ekonomistu un grāmatvežu, arī uzņēmuma vadības jautājumi.
Tam visam jābūt noformētam ar attiecīgiem dokumentiem - rīkojumiem, aktiem, lēmumiem, utt.
Bet par jautājuma otro daļu - pareizi būtu nevis pašiem kontēt katru dokumentu, bet gan apstiprināt attiecīgu grāmatvedības politiku un kontu plānu.
Ja tas nelīdz, tad mainīt grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzēju.
Var taču atrast adekvātu grāmatvedības uzņēmumu, lai arī piekrītu, ka tas ir grūti.
Tie manis pieminētie 90% debilo sabiedrībā pilnā mērā attiecas arī uz grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzējiem.
Tàpéc jàstràdà ar to kas ir....
Laikam vadībai tas viss patīk....
Ja nepatiktu, sen jau būtu izvēlējušies citu pakalpojuma sniedzēju.
Закрыть
Краткое описание нарушения