Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Meklēju grāmatvedi 2 dienu palīdzībai К списку тем

Meklēju grāmatvedi 2 dienu palīdzībai
Labdien,
Ļoti steidzami meklēju grāmatvedi, kas man palīdzētu sakārtot visa gada uzņēmuma grāmatvedību.
Uzņēmums mazs, neskaitot algu maksājumus, 0-3 darījumi mēnesī.
Lielākoties visu pati saprotu, varu sagrāmatot, taču vajadzētu palīdzību, padomu, lai viss būtu pareizi izdarīts.
Tas aizņemtu nepilnu sestdienu un nedaudz svētdienas (vis vis ideālāk - 12. un 13.decembrī).
Rīgā, Pārdaugava būtu lieliski. Vēlams pamatā latviešu valodā. Par samaksu vienosimies.

Paldies! Gaidīšu kādu piedāvājumu.
Santa
Santad
Santad 03.12.2015 11:39
3 сообщения на сайте

Ответы (5)

Manuāli vai programmā grāmatvedību kārtojāt?
Andaz
Andaz 03.12.2015 13:56
27892 сообщения на сайте
Zalktī
Santad
Santad 03.12.2015 14:03
3 сообщения на сайте
Ja neviens Zalkša zinātājs nepieteiksies - rakstiet, centīšos pieskriet (dzīvoju Pārdaugavā). Jo es Zalkti nepārzinu
Andaz
Andaz 03.12.2015 14:05
27892 сообщения на сайте
Vēl aizvien ļoti aktuāli
Santad
Santad 04.12.2015 17:08
3 сообщения на сайте
Ja neviens Zalkša zinātājs nepieteiksies - rakstiet, centīšos pieskriet (dzīvoju Pārdaugavā). Jo es Zalkti nepārzinu
Andaz 03.12.2015 14:05
Ar Zalkti Jums nebūs problēmas - ļoti vienkārša programma, uzreiz viss sapratisiet.
Klepa
Klepa 04.12.2015 17:13
6777 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.