Godīgi sakot es par šodienas pārsteigumu arī biju šokēta. Jau kādu laiciņu es esmu piesieta pie
likumi.lv jo rakstu kvalifikācijas darbu. Kad no rīta septiņos ieraudzīju, ātri pamodos.
Vispār, kad vēl skolā jaunākajās klasēs mācījos, domāju, ka nekad es neizmantošu
likumi.lv bet tagad izrādās, ka nevaru iztikt.
Bet dažreiz mani tā uzjautrina likuma panti, kad ir rakstīts, piemēram, šodien grozījumos par IIN rakstīts Šā likuma 1.pantapirmās daļas 2.punktaizslēgums, grozījumi 1.pantaotrajā daļā, 4.pantapirmās daļas 3.punktā, 10.pantapiektajā daļā attiecībā uz vārdu "vai fiksētais ienākuma nodoklis" izslēgšanu, 11.5 panta astotajā daļā, 11.8 panta izslēgums, grozījumi 12.pantadevītajā daļā attiecībā uz vārdu "vai fiksētais ienākuma nodoklis" izslēgšanu, 13.pantatrešajā daļā attiecībā uz vārdu "vai fiksētais ienākuma nodoklis" izslēgšanu, 15.pantapiektās daļas, 18.pantadevītās daļas, 19.panta3.1 daļas un 28.panta9.punkta izslēgums, grozījumi 28.panta11.punktā, kā arī 28.panta13. un 14.punktaizslēgums stājas spēkā 2016.gada1.janvārī.
Kad es ko tādu redzu es vispirms divas minūtes smejos, bet, tad cenšos kaut ko saprast...