Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS umer?
Ne daet sdat ni odin otcet ( no veidlapas). Prosit probovat cerez neskolko minut uze casa 4..
Eto tolko u mneja tak?
Ответы (592)
Сдала отчёт в 13.00,до сих пор ещё не принят.Только у меня так?
Какой отчет? ПВН может несколько дней висеть непринятым
Šodien EDSā jauna "Jāņudiena":
Informējam, ka automātiski aprēķinātais nodokļa avansa maksājums par 2020.gaduir atcelts (noteikts 0,00 euro). Nodokļa avansa maksājumus par 2020.gaduvarat veikt labprātīgi.
Ar detalizētu informāciju par veikto aprēķinu varēsiet iepazīties EDS pārskatā "Iedzīvotāju ienākuma nodokļa avansa maksājumu aprēķins no saimnieciskās darbības".
Какой отчет? ПВН может несколько дней висеть непринятым
Документы на получение лицензии на алкоголь.
Документ был принят ровно через сутки после его подачи.
Всё закончилось успешно,лицензию дали
Neiet EDS. Man vienai, vai vēl kādam ir tā?
Darbību šobrīd neizdevās izpildīt. Mēģiniet vēlreiz pēc dažām minūtēm.
Никаких проблем. Все Paziņojumi сдал, декларацию MUN сдал, все годовые отчёты сдал, все налоги, включая квартальный MUN, IIN, VSAOI, за легковушку и т.д. заплатил вовремя, в полном объёме. При этом никаких дикстав не получая.
Jālasa paziņojumi labajā pusē, šodien no 12 -12:30 bija uzlabojumu darbi
EDS не открывается.
Только у меня так?
Спасибо за инфо!
Значит, у меня что-то не в порядке.
... у меня что-то не в порядке...
Es tomēr sliektos domāt, ka kaut kas ar interneta pārlūkprogrammu.
Jums, es domāju, viss ir kārtībā.
Šobrīd tehnisku iemeslu dēļ nav pieejama Elektroniskās deklarēšanas sistēmas funkcionalitāte, izņemot pārslēgšanos uz citām sistēmām. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Vai jums EDS darbojas? Man par parastā VID mājaslapa neielasās.
Tajā Rīgas galā elektrības problēmas daļēji turpinās. Gan jau, ka VID ēka ar visu EDS ir tiešā trāpījumā.
Tajā Rīgas galā elektrības problēmas daļēji turpinās. Gan jau, ka VID ēka ar visu EDS ir tiešā trāpījumā.
Finanšu ministrijas mājas lapa arī nedarbojas.
Viņiem jau nu būtu gan jābūt rezerves elektroapgādei. Štrunts par finanšu ministriju, bet VID serveriem būtu jāstrādā.
Bet nu man palika labāk, ja uzzinu, ka citiem arī neiet
Ilze, nedzeriet pagaidām tabletes.
Man elektrība atjaunojās ātri.
Bet VIDam laikam tiešajā trāpījumā ir ķēris vairāk.
Man arī nedarbojas EDS - vismaz citiem kaut kāds prieciņš.
Закрыть
Краткое описание нарушения