Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Juridiskā adresse
Labdien, jautājums pa visam vienkāršs. SIA reģistrējot juridisko adresi ja šai adresei ir divi īpašnieki kā pareizi uzrakstīt adrese īpašnieka piekrišanu? UR lapā paraugos ir atrodams tikai ar viena īpašnieku.
Vajag divus tādās pašās piekrišanas no katras personas vai to visu ir iespējam apvienot vienā piekrišanā?
Ответы (14)
Šādi būtu pareizi?
"
Nekustamā īpašuma
ADRESSE
kadastra numurs NR
īpašnieka
VARDS UZVARDS
personas kods: KODS
VARDS UZVARDS
personas kods: KODS
PIEKRIŠANA
Piekrītu sabiedrības ar ierobežotu atbildību „NOSAUKUMS” juridiskās adreses reģistrācijai man piederošajā nekustamajā īpašumā ADRESSE.
Paraksts
/ VARDS / /VARDS/
"
Ja tas ir kopīpašums, atļauja jāparaksta abiem īpašniekiem.
Vārds "Adrese" latviešu valodā tiek rakstīts ar vienu "s". Bet par tēmu: vai tad nebūtu prātīgāk tomēr rakstīt 2 piekrišanas?
Ja protams tas vārds un vārds apakšā ir domāti divi vārdi. Pārējais viss būtu korekti šajā gadījumā?
Vārds "Adrese" latviešu valodā tiek rakstīts ar vienu "s". Bet par tēmu: vai tad nebūtu prātīgāk tomēr rakstīt 2 piekrišanas?
Varu arī divas. Man vienkārši uz doto brīdi nav ne jausmas kā būtu labāk vai pareizāk.
Ja raksta divas tad raksta divas identiskas tikai mainot personas datus?
Es taču Jums uzrakstīju - kopīpašuma atļauju paraksta visi īpašnieki.
Ja Jums vajag citu atbildi, uzrakstiet to pats - tādu, kādu Jums vajag.
Un es skaidri un gaiši atbildēju ka tas man ir skaidrs. Jautājums bija vai viss pārējais manā paraugā ir pareizs.
ADRESSE vietā "adrese"
kadastra numurs NR vietā "kadastra No."
īpašnieka vietā "īpašnieku"
VARDS UZVARDS vietā 2 reizes (vārds, uzvārds)
"man" vietā "mums"
/vards/ vietā (vŗds, uzvārds), (vārds, uzvārds)
Arī dokumenta datums ir nepieciešams.
Pārējo var pieciest.
Precizējums
/vards/ vietā (vārds, uzvārds), (vārds, uzvārds)
Paldies
Protams ka /vards/ vieta ir jābūt vārds uzvārds
Šis bija tikai ātrs paraugs lietas saprašanai
Man personīgi izkropļota valoda sagādā ļoti lielas grūtības un neērtības.
Tas skaidrs. Šitas vairāk bija kā paraugs domāts.
Un kur palika atvainošanās par sagādātajām neērtībām?
Kas tas "šitas" tāds ir? Ko tas "šitas" pa ziemu ēd?
Atvainojos
Закрыть
Краткое описание нарушения