Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
Езда без документов : ( К списку тем
Ответы (27)
Ja aizmirsāt tiesības un apdrošināšanas polisi - pusbēda.
Ceļu policija datorā pārbaudīs - who is who.
Ja nav arī tehniskās pases - visādi var būt.
Varbūt var glābt vienīgi tas fakts, ja mašīnā atrodas tās īpašnieks ar personu apliecinošu dokumentu.
Bet īsti nezinu.
Jāriskē - jābrauc pēc dokumentiem. Kājām taču neiesiet tādu gaisa gabalu.
Ceļu policija datorā pārbaudīs - who is who.
Ja nav arī tehniskās pases - visādi var būt.
Varbūt var glābt vienīgi tas fakts, ja mašīnā atrodas tās īpašnieks ar personu apliecinošu dokumentu.
Bet īsti nezinu.
Jāriskē - jābrauc pēc dokumentiem. Kājām taču neiesiet tādu gaisa gabalu.
Es nezinu vai uz šo gadījumu tas arī attiecas, bet manam brālim bija tā. Kad policija medijās uz tiem, kuriem beidzās veselības tā te, brālim izrakstīja sodu 40EUR, to pielīdzināja, kā braukšana bez tiesībām. Un brāļa gadījumā tiesības atņēma līdz nokārtos formalitātes.
Забыли документы на машину и права на даче, надо б за ними съездить.
Palūdziet kādam draugam, lai aizved, var sanākt lētāk.
Japaina 05.07.2016 21:54
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Liels paldies par atbildēm! Laikam riskēsim! Ja tiešam sods 3 euro, tad risks nebūs liels!
Kas neriskē, tas nedzer šampanieti.
Liels paldies par atbildēm! Laikam riskēsim! Ja tiešam sods 3 euro, tad risks nebūs liels!
Kas neriskē, tas nedzer šampanieti.
Ja noķers, tad viņiem var žēli pastāstīt, cik stulbi sanācis un nav jau viņi arī nekādi zvēri!
Man ir bijis tā, apžēlojos, teicu: vainīga, vainīga - palaida bez soda, tikai pirkstu pakratīja. Es pat apsolījos aizvest atrādīt visu dokumentu paku, viņi apsmējās un teica, ka nu nevajagot jau nevajagot - tāpat redzot, ka visi dokumenti esot.
Man ir bijis tā, apžēlojos, teicu: vainīga, vainīga - palaida bez soda, tikai pirkstu pakratīja. Es pat apsolījos aizvest atrādīt visu dokumentu paku, viņi apsmējās un teica, ka nu nevajagot jau nevajagot - tāpat redzot, ka visi dokumenti esot.
Tas gan bija sen - kad vēl biju jauna un skaista. Kā tagad, kad tikai skaista - nezinu varbūt sodītu, auto atņemtu... ptfu-ptfu-ptfu!
Именно так...бровки домиком и плачущим голосом давить на жалость. Перед выездом отрепетировать перед зеркалом..
Tas gan bija sen - kad vēl biju jauna un skaista. Kā tagad, kad tikai skaista - nezinu varbūt sodītu, auto atņemtu... ptfu-ptfu-ptfu!
Nosauciet sevi par ķēniņieni, neveriet logus vaļā, neko neizdarīs...
Лен, 3 евро только за права. С тех.паспортом намного сложнее.
Там все - весь пакет документов связанный с ездой на машине
Не хочется знакомых напрягать и самим напрягаться, т.к. автобус туда один раз в день ходит...вот и подсчитываю, может если штраф не большой, рискнуть на машине ехать, заодно и отдохнуть
Именно так...бровки домиком и плачущим голосом давить на жалость. Перед выездом отрепетировать перед зеркалом..
Ха ха ха , представляю своего бородатого далеко не молодого мужа соответственно Стеллиным пожеланиям...
Ха ха ха , представляю своего бородатого далеко не молодого мужа соответственно Стеллиным пожеланиям...
АААА...так это муж??? Неа....тогда не выйдет. Это чисто женский рецепт..
Ja brauc vīrs, tad galvenais ir pārāk nepārsniegt atļauto braukšanas ātrumu, kā arī nebraukt ievērojami lēnāk, nekā atļauts, jo tas ir vēl aizdomīgāk.
Es nobraucu bez tiesībām (nepamanīju, ka beidzies termiņš) vairākus mēnešus un mašīnas tehniskā pase mums diezgan bieži neatrodas pie šofera. Ja brauc godīgi, tad neviens tāpat vien neaptur, ja nu vienīgi noteiktās garajās brīvdienās, lai pārbaudītu ar alkometru.
Es nobraucu bez tiesībām (nepamanīju, ka beidzies termiņš) vairākus mēnešus un mašīnas tehniskā pase mums diezgan bieži neatrodas pie šofera. Ja brauc godīgi, tad neviens tāpat vien neaptur, ja nu vienīgi noteiktās garajās brīvdienās, lai pārbaudītu ar alkometru.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть