Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Lūdzu Jūs aizpildīt aptaujas anketu! Anketas aizpildīšana prasīs ne vairāk kā 10 minūtes. К списку тем
V.a 07.10.2016 00:33
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Ответы (8)
Aizpildīju.
Aivareno 07.10.2016 12:57
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Es vispār atturos no šādu anketu aizpildīšanas, jo...
1. Tā ir nelietderīga mana laika tērēšana.
2. Tai anketēšanai nav nekādas jēgas, nav "sausā atlikuma".
3. Vismaz 90% no anketām ir sagatavotas tā, ka nevar saprast, ko īsti anketētājs vēlas uzzināt, un kādus secinājumus viņš (kaut vai priekš sevis) vēlas izdarīt.
Bet... 4. Ņemot vērā, ka mācību iestādēs mācībspēki ir tādi, kādi tie ir (arī 90%), tad neko citu jau arī nevar vēlēties.
Jebkurā gadījumā - es norobežojos no visām šīm anketām. Kuram ir luste - aizpildiet uz veselību!
1. Tā ir nelietderīga mana laika tērēšana.
2. Tai anketēšanai nav nekādas jēgas, nav "sausā atlikuma".
3. Vismaz 90% no anketām ir sagatavotas tā, ka nevar saprast, ko īsti anketētājs vēlas uzzināt, un kādus secinājumus viņš (kaut vai priekš sevis) vēlas izdarīt.
Bet... 4. Ņemot vērā, ka mācību iestādēs mācībspēki ir tādi, kādi tie ir (arī 90%), tad neko citu jau arī nevar vēlēties.
Jebkurā gadījumā - es norobežojos no visām šīm anketām. Kuram ir luste - aizpildiet uz veselību!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть