Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Izslēgšana no reģistra 2. POSMS К списку тем

Izslēgšana no reģistra 2. POSMS
Labvakar, gribēju jautāt vai dokumenti ''KR14 Veidlapa'' un "Slēguma finanšu pārskats" ir notariāli jāpliecina vai jāparaksta ar elektronisko parakstu? Vai ir iespējams parakstīt un UR nosūtīt ieskanētu dokumentu?

Paldies jau iepriekš!
Veeezis
Veeezis 18.10.2016 01:38
22 сообщения на сайте

Ответы (8)

Man nav bijusi šāda pieredze.Kolēģi zinās stāstīt plašāk,taču interesanti, ka par to nekur nav minēts. Vismaz es neatradu šādu informāciju. Ņemot vērā to, ka dokuments bez paraksta nav nekāds dokuments, tad jāparaksta tas noteikti ir. Es jau nepažēlotu tos centus un nosūtītu UR elektroniski parakstītus dokumentus.
Aivareno
Aivareno 18.10.2016 06:55
6641 сообщение на сайте
Uzņēmumu reģistrā ir jāiesniedz parakstīti dokumenti - par ieskanētām kopijām arī es nekad neesmu neko dzirdējis.
Iesniegšanas veidi mēdz būt:
- personīgi UR;
- pa pastu:
- pa e-pastu (elektroniski parakstīti).
KR14 ir pieteikums komersanta izslēgšanai no Komercreģistra, to paraksta Likvidators.
Likvidatora paraksts ir apliecināts jau iepriekš, iesniedzot 13.veidlapu Otrreiz notariāls paraksta apliecinājums nav nepieciešams.
Slēguma finansu pārskata parakstīšanas kārtība aprakstīta Komerclikumā.
Aivars007
Aivars007 18.10.2016 08:14
26984 сообщения на сайте
Man nav bijusi šāda pieredze.Kolēģi zinās stāstīt plašāk,taču interesanti, ka par to nekur nav minēts. Vismaz es neatradu šādu informāciju. Ņemot vērā to, ka dokuments bez paraksta nav nekāds dokuments, tad jāparaksta tas noteikti ir. Es jau nepažēlotu tos centus un nosūtītu UR elektroniski parakstītus dokumentus.
Aivareno 18.10.2016 06:55
Jāpiektrīt tev es ari nekur nevarēju atrast, bet ka jau teici tas būtu savādi ja varētu parakstīt, bez tapēc tā intresējos
Veeezis
Veeezis 18.10.2016 12:34
22 сообщения на сайте
Uzņēmumu reģistrā ir jāiesniedz parakstīti dokumenti - par ieskanētām kopijām arī es nekad neesmu neko dzirdējis.
Iesniegšanas veidi mēdz būt:
- personīgi UR;
- pa pastu:
- pa e-pastu (elektroniski parakstīti).
KR14 ir pieteikums komersanta izslēgšanai no Komercreģistra, to paraksta Likvidators.
Likvidatora paraksts ir apliecināts jau iepriekš, iesniedzot 13.veidlapu Otrreiz notariāls paraksta apliecinājums nav nepieciešams.
Slēguma finansu pārskata parakstīšanas kārtība aprakstīta Komerclikumā.
Aivars007 18.10.2016 08:14
Nu principā ir jau dokumenti kurus notāram nevajag apstiprināt vai paraktīt ar drošu eparakstu kā pieņemsim tā pati piekrišana juridiskajai adressei kuru var ieskanēt un sūtīt uz nebēdu.
Veeezis
Veeezis 18.10.2016 12:36
22 сообщения на сайте
Sūtiet visu uz nebēdu.
galvenais - lai ņem par pilnu.
Aivars007
Aivars007 18.10.2016 12:40
26984 сообщения на сайте
Atbilde no UR.

''Ne viens, ne otrs Jūsu minētais dokuments notariāli nav jāapliecina. Ja Jūs tos sūtīsiet elektroniski, tad, protams, jāparaksta ar e-parakstu. Ja sūtīsiet skenētus dokumentus, tos jāapliecina kā kopijas. Ir iespēja sūtīt dokumentu oriģinālus arī pa pastu.''
Veeezis
Veeezis 18.10.2016 13:39
22 сообщения на сайте
Apliecinājums jau tāpat būs jāparaksta ar eparakstu tādā izklāstā?
Veeezis
Veeezis 18.10.2016 13:49
22 сообщения на сайте
Atbraucām!

Protams - pareizāk ir neticēt (apšaubīt) cilvēkam, kurš gandrīz ikdienā to dara.
... lai pārliecinātos ... par to pašu.
Apsveicu!
Aivars007
Aivars007 18.10.2016 15:25
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.