Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Elektroniskais dokuments UR К списку тем
Ответы (6)
-
Aivareno 31.05.2017 08:14
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Manuprāt, portālā www.latvija.lv ievietotie dokumenti vēl papildus ar elektronisko parakstu NAV jāparaksta.
Jo dokumenta sagatavotājs un nosūtītājs jau ir identificējis sevi, ieejot šajā portālā ar saviem bankas i-bankas vai eID datiem.
Jo dokumenta sagatavotājs un nosūtītājs jau ir identificējis sevi, ieejot šajā portālā ar saviem bankas i-bankas vai eID datiem.
Es gan domāju, ka ir jāparaksta, jo mainījies ir tikai tas, ka UR no 1.maijaelektroniski parakstītus dokumentus var iesniegt tikai autorizējoties ar ibankām caur latvija.lv Es pēdējo reizi sniedzu UR dokumentus elektroniski aprīlī , viss izdevās labi un tad jau uzraksts rotāja UR mājaslapu, ka no 1.maijatikai caur latvija.lv Domāju, ka ir kā vienmēr, kā kaut kādi "uzlabojumi", tā problēmas garantētas.
Sākotnēji mēģināju iesniegt bez paraksta, nepieņēma, paradījās informācija, ka jāparaksta. Pieslēdzu mobilo kodu, nopirku virtuālos parakstus, bet atkal nekā.
Nestrīdos - neesmu vēl mēģinājis.
Tas viss man vēl priekšā.
Zinu tikai, ka UR man teica - ja nesanāk, sūtiet pa e-pastu "pa vecam", pierakstot klāt paskaidrojumu - kāpēc.
Nezinu, varbūt šis padoms vairs nav spēkā.
Tas viss man vēl priekšā.
Zinu tikai, ka UR man teica - ja nesanāk, sūtiet pa e-pastu "pa vecam", pierakstot klāt paskaidrojumu - kāpēc.
Nezinu, varbūt šis padoms vairs nav spēkā.
Latvija.lv konsultants ieteica sūtīt uz e-pastu, bet atnāca atbilde no UR, ka oranžais brīdinājums par metadatiem vienkārši jāizlaiž un jāturpina darbs. Izdevās! Brīdinājums par elektronisko parakstu bija sarkans, tāpēc to izlaist nevarēja.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть