Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvežu CTA
Sveiki, tauta!
Lūgums tiem, kuri jau paspēja apdrošināties - kuru AAS izvēlējāties, kāpēc?
Paldies.
Ответы (41)
Айвар, можно не париться. Цены и полисы у всех абсолютно одинаковые.
Nevar būt.
Man bija dažādi piedāvājumi. Es tikai ietiepos un pasūtīju d**** dažu labu, kurš uzmācās ar savu piedāvājumu.
А мне совершенно одинаковые предлагали
Izvēlies, ko vēlies, tāpat viņi neko neatmaksā.
и сколько данное "удовольствие" стоит- примерно?
и сколько данное "удовольствие" стоит- примерно?
Мне предлагали минимум за 70 евро
Цена зависит от суммы предполагаемого возмещения. Страховку делали и в прошлые года добровольно, естественно, с клиентов эту сумму добирали. Кому-то может хватать и за 70 евро на год.
Balta в прошлом месяце предлагала не самый маленький пакет меньше, чем за 60 еур. Предупреждали, что цены могут поменяться. У них на сайте и сейчас самый маленький пакет стоит 38.
https://www.balta.lv/lv/content/koment%C4%81rs-%C4%81rpakalpojuma-gr%C4%81matve%C5%BEu-apdro%C5%A1in%C4%81%C5%A1ana-%E2%80%93-nepiecie%C5%A1am%C4%ABba-nevis-privil%C4%93%C4%A3ija
О, уже что-то новое появилось. Спасибо за информацию.
Balta bija tā, kas no manis pieprasīja visu iespējamo par maniem klientiem.
Pat sapņos man nav rādījies trešajām personām izpaust datus par saviem klientiem.
Ne jau mani klienti kaut ko apdrošina, bet es apdrošinu savu CTA.
Kāda cita apdrošināšanas sabiedrība pieprasīja - kādu algu es saņemu?
Arī pasūtīju. Es savu algu neapdrošinu.
Idiotisms!
Вот только что заказала полис у Balta. Абсолютно ничего не просили.
Tātad ir sapratuši.
Suns zina, ko ēdis - tā tas saucas latviski.
A es neapdrošinos.
Vispār uzskatu, ka grāmatveži ir,piedodiet kolēģi, bet diezgan lieli ņergas, jo neprotestē pret šādu prasību.
Manuprāt, ne visiem ir jāapdrošinās!
А скажите,для чего это и что дает на выхлопе? Еще один способ отнять деньги у населения?
A es neapdrošinos.
Vispār uzskatu, ka grāmatveži ir,piedodiet kolēģi, bet diezgan lieli ņergas, jo neprotestē pret šādu prasību.
Manuprāt, ne visiem ir jāapdrošinās!
Pilnīgi piekrītu!
Vai ir paredzēta arī atbildība, ja nebūs CTA?
Nav manīta.
Nav manīta.
Es arī nekur neesmu atradis, ka tāda būtu paredzēta.
Manas pašreizējās domas ir, ka pagaidām es neko neapdrošināšu.
Es plānoju nopirkt lētāko pieejamo polisi, bet par to domāšu rīt... t.i. pēc Jāņiem.
Es labprāt apdrošinātu, taču tie tizlie noteikumi no apdrošinātājiem, nogalina jebkuru vēlmi to darīt!
Закрыть
Краткое описание нарушения