Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Смена юридического адреса К списку тем
Смена юридического адреса
Добрый день!
Подскажите, пожалуйста. Ситуация такая, что получили из ВИДа письмо о том, что нас не могут найти по юридическому адресу. Действительно, по юридическому адресу не сидим в офисе. Могу ли я перерегистрировать юридический адрес своей фирмы через Регистр предприятий и указать его у себя в квартире, где я не только проживаю, но и работаю (веду бухгалтерию)? Заранее благодарю за ответы.
Ответы (11)
по юридическому адресу не сидим в офисе
где я не только проживаю, но и работаю (веду бухгалтерию)
Jūs tur viena sēžat, vai bariņā?
по юридическому адресу не сидим в офисе
где я не только проживаю, но и работаю (веду бухгалтерию)
Jūs tur viena sēžat, vai bariņā?
Darba laikā viena pati. Vakara pusē man pievienojas mana ģimene
Nebiju domājusi ģimeni, bet darbiniekus, ja jau rakstāt daudzskaitlī.
Adresi var mainīt UR.
Nebiju domājusi ģimeni, bet darbiniekus, ja jau rakstāt daudzskaitlī.
Adresi var mainīt UR.
Paldies! Tur tikai ir jāaizpilda veidlapa "Pieteikums izmaiņām", vai vēl ir jāpievieno kāda mana, ka fiziskās personas, piekrišana par to, ka manā dzīvoklī būs manas firmas juridiskā adrese?
Ja esat dalībnieks, atļauja nav jāpievieno. Taču ir jāmaksā arī valsts nodeva un LV par publikāciju.
Un ja dzīvoklis pieder Jums.
Ja esat dalībnieks, atļauja nav jāpievieno. Taču ir jāmaksā arī valsts nodeva un LV par publikāciju.
Paldies!
Un ja dzīvoklis pieder Jums.
Paldies!
Jautājums, tāda paša aprakstītā situācija, bet sežam dalībnieki DIVI, savā majā (bet māja ir līzingā) vai ir iespējāms reģistrēt juridisko adresi? Vai vajadzēs nomas līgums ar līzinga kompāniju?
Varbūt pietiks sēdēt un beidzot ķersities pie darba?
Juridisko adresi var reģistrēt, jā.
Protams, jāpievieno līgums par to, ka šis nekustamais īpašnieks ir dalībnieka valdījumā.
Lūdzu nejaukt sēdētājus ar kapitālsabiedrības dalībniekiem!
Paldies, kapitālsabiedrības dalībnieki vislābākie sēdētāji, īpaši mājās
Закрыть
Краткое описание нарушения