Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Rekvizīti К списку тем

Rekvizīti
Labdien,

Ir situācijas, kad pie mums iepērkas kāda no izglītības iestādēm. Viņi parasti prasa, lai rēķins ir uz konkrēto skolu, bet kā maksātājs norādīts RD Izglītības departaments. Lasījām likumdošanu, īsti nekur neatradām, kādi maksātāja rekvizīti ir jānorāda un vai vispār tādi ir jānorāda. Kāda ir Jūsu pieredze ar maksātāju norādīšanu?
Ingusz
Ingusz 16.01.2018 09:58
261 сообщение на сайте

Ответы (3)

Ir tādas rēķina pozīcijas - Saņēmējs, maksatājs. Vienā pozicījā jums būs izglītības iestāde, otrajā - RD izglītības departaments.
Klepa
Klepa 16.01.2018 11:32
6768 сообщений на сайте
Un kādus saņēmēja rekvizītus Jūs norādītu? Nosaukums, PVN reģistrācijas numurs un Juridiskā adrese? Bieži jautā arī norādīt maksātāja konta numuru. Tam ir pamats, Jūsuprāt?
Ingusz
Ingusz 16.01.2018 12:31
261 сообщение на сайте
Bankas kontu var nenorādīt, ja vien kādi normatīvie akti to nepieprasa. Vismaz es neatradu noteikumos to kā obligātu prasību. Taču.... Es sadarbības partneru rekvizītus ievadu programmā saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem, un ja tur ir norādīti bankas konta rekvizīti, tad rēķinos tos norādu. Un ja vēl tas vajadzīgs klientam, man nav žēl un grūti tos ierakstīt.
Aivareno
Aivareno 16.01.2018 13:55
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.