Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

uzturlīdzekļi К списку тем

uzturlīdzekļi
labdien! Palīdziet lūdzu tiks galā ar šādu jautājumu. Mums atnāca rīkojums no tiesu izpilditāja par uzturlīdzekļu un sprieduma izpildes izdevumu ieturēšanu. Tajā ir teikts: "izdarīt ieturējumus : uzturlīdzekļus Ls 30 no d.a. mēnesī, bet līdz parāda dzēšanai 1/2 ik mēnesi. Uzturlīdzeķlu parāds ir...

Sprieduma izpildes izdevumus ieturēt 30 % apmērā, pēc Ls.. ieturēšanas 15 % ik mēnesi. Sprieduma izpildes izdevumi, tāpat kā tekošie uzturlīdzekļi ir pirmās kārtas piedziņa".

Problēma ir tāda, ka darbiniekam ir minimālā alga. Un ko man tagad ieturēt, es nesaprotu.
Julijam
Julijam 01.11.2004 15:09
380 сообщений на сайте

Ответы (8)

esli uzturlidzekli na rebjonka, to uderzavatj nado s rabotnika objazateljno, daze esli u nego zarplata minimalka
Lukss
Lukss 01.11.2004 15:12
73 сообщения на сайте
Dā, no skoljko mne uderzivatj? 30 Ls ili 1/2 zarplati (kotorie menjshe 4em 30 ls). I 4to delatj s sudebnimi rashodami?
Julijam
Julijam 01.11.2004 15:29
380 сообщений на сайте
sudebnije rashodi uderzivajutsja v pervuju oceredj,kak - u vas napisano, a uzturlidzekli- nado uderzivatj bolsiju summu, ctobi pogasitj parads, a esli budet pismennoje soglasie rabotnika, to mozete uderzivatj i boljse.
Lukss
Lukss 01.11.2004 15:49
73 сообщения на сайте
net, tam napisano, cto sudebnie rashodi tak ze kak i alimenti uderzivajutsja v pervuju o4eredj.
Julijam
Julijam 01.11.2004 15:54
380 сообщений на сайте
80.pants. No darba samaksas izdarāmo ieturējumu ierobežojumi;Šā panta pirmajā daļā noteiktie ierobežojumi neattiecas uz uzturlīdzekļu piedziņu nepilngadīgu bērnu uzturēšanai. Jāietur 50% procenti no neto darba algas , tiesas piesēdētājs pats tālāk tiks galā
Tore
Tore 01.11.2004 16:15
981 сообщение на сайте
bet rīkojumā ir uzrādīti divi dažādi konti: viens alimentiem, otrs tiesu izpildes izdevumiem. Ko tad man ieturēt pirmo? Js es sākšu ar alimentiem, man vairs nepaliek pāri tiesas izpildes izdevumiem
Julijam
Julijam 02.11.2004 08:43
380 сообщений на сайте
Ja tev ir divi dažādi konti tad nu gan labāk pazvani tiesas izpildītājam un pajautā, man bija jāparskaita vienā kontā un viņa man tā arī atbildēja
Tore
Tore 02.11.2004 11:01
981 сообщение на сайте
Ja ir minimālā alga, var ieturēt tikai uzturlīdzekļus.Sprieduma izpildes izdevumu ieturēšanas paziņojumu es nosūtīju atpakaļ ar paskaidrojumu.
Ane
Ane 04.11.2004 10:37
619 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.