Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
PVN deklarācija aizpildīšana К списку тем
Ответы (55)
Да, если уже казенный дом видно, то тут не до шуток. Это сУрьезно...
Я бы следовал совету и пошел бы учиться...
Я бы следовал совету и пошел бы учиться...
Vai uz mazumtirdzniecību arī šis attiecas. kases aparātā pirkums virs 150+PVN no fiziskas personas. Vai būtu jāatšifrē pie X.
Un kā pārdevējam saskaitīt V koda darījumus(ar PVN maksātājiem) mazumtirdzniecībā EKA, ja pārdots mēneša laikā vairākreiz pa mazām summām? Pārdevējs jau nevar visus čekus pie EKA katram uzņēmumam saskaitīt pa mēnesi. Pircējs nodeklarēs ar V kodu, un VID prasīs pārdevējam pierādīt darījumus. Jo ir jau pieredzēts zvans no VID analogā situācijā ar V kodiem. Pagaidām VID nevarēja atbildēt, kā ar to tikt galā. Vadība jau grasās juridiskiem visu tikai ar pārskaitījumiem pārdot.
Vadība jau grasās juridiskiem visu tikai ar pārskaitījumiem pārdot.
Tas jau atkal būs trieciens biznesam. Neticu , ka visi mazie , kuri čekus ņēma, būs gatavi uz pārskaitījumu strādāt. .
Šito vispār neiedomājos, V kods mazumtirdzniecībā. Kā to vispār var izsekot 150 eiro taču ir sīka summa.Ejamuz to, ka visiem būs jābūt kases sistēmām un programmām, kas nodrošinās šo super smalko uzskaiti.
Viena grāmatvede traktoru rezerves daļu mazumtirdzniecībā jau nosēdināja blakus EKA speciālu darbinieci, kura skaitīs šo juridisko summas katru dienu.
Viena grāmatvede traktoru rezerves daļu mazumtirdzniecībā jau nosēdināja blakus EKA speciālu darbinieci, kura skaitīs šo juridisko summas katru dienu.
Bet vai tas ir normāli?
Bet vai tas ir normāli?
Man jau liekas ka nupat nekas vairs nav normāli.
Ja pircējs nodeklarē mazāk, nav tik liela problēma, kā tad, ja nodeklarē lielāku summu, jo ir par kādu čeku vairāk, nekā pārdevēja grāmatvede zin.
Man bija gadījums - deklarēju parastajā kārtībā visus darījumus, ieskaitot ar čekiem pirktos materiālus.
Iesniedzu arī deklarāciju par darījumiem skaidrā naudā.
VIDā inspektore pabrīnījās, ar domu - vai es galvu durvīs esmu saspiedis?
Kopš tā laika filtrēju savas darbības saistībā ar šādiem pārskatiem.
Iesniedzu arī deklarāciju par darījumiem skaidrā naudā.
VIDā inspektore pabrīnījās, ar domu - vai es galvu durvīs esmu saspiedis?
Kopš tā laika filtrēju savas darbības saistībā ar šādiem pārskatiem.
nodokļa maksātājs izraksta rēķinus fiziskām personām pvn nemaksātājiem
Vai tiešām nodokļa maksātājs izraksta rēķinu fiziskai personai bez PVN???
Domāju, ka bija domāts vienkārši rēķins fiziskai personai 150+PVN . Un jautājums, kur likt deklarācijā. Un joprojām netieku skaidrībā par EKA realizāciju, vai tiešām likumdevējs domājis, ka būtu jāsummē visi čeki mēneša laikā par klientu un tad PVN atskaitē ar V . Murgs.
Domāju, ka bija domāts vienkārši rēķins fiziskai personai 150+PVN . Un jautājums, kur likt deklarācijā. Un joprojām netieku skaidrībā par EKA realizāciju, vai tiešām likumdevējs domājis, ka būtu jāsummē visi čeki mēneša laikā par klientu un tad PVN atskaitē ar V . Murgs.
Kur gan būtu dzirdēts, ka likumdevējs arī domā...
Гадал на игральных картах. Правильной ответ вижу, но в Вашем случае казенний дом, штраф, аудит и совет идти учится!
Nu sajaucāt galvu. Ar X kodu ir tikai nemaksātāji virs 150, ja nemaksātājs ir zem 150, tad sanāk T? Citur tak nav kur likt?
И как теперь разделить неплательщиков -физиков, которым пробивались ЭКА чеки? есть чеки, где сумма без ПВН больше 150, есть - где меньше...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть